Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Nästa helg
25 sep. - 27 sep.

Maribago hotell

Bluewater Maribago Beach Resort 1 449 kr
Bluewater Maribago Beach Resort

Bluewater Maribago Beach Resort

Buyong, Maribago, Lapu-Lapu, Cebu
   
  4.0 av 5.0 Stjärnor

  Denna resort på stranden i Lapu-Lapu ligger 3,8 km från Magellan-helgedomen och 4 km från Gaisano Grand Mall Mactan. Mactan Doctors' Hospital ligger 4,5 km härifrån.

  JPark Island Resort & Waterpark 1 993 kr
  JPark Island Resort & Waterpark

  JPark Island Resort & Waterpark

  M L Quezon Highway, Maribago, Lapu-Lapu, Cebu
    
   5.0 av 5.0 Stjärnor

   Denna resort vid stranden i Lapu-Lapu ligger mindre än 5 km från Gaisano Grand Mall Mactan, Mactan Doctors' Hospital och Magellan-helgedomen. Cebus yachtklubb och Lapu-Lapu stadshus ligger också mindre än en mil härifrån.

   Costabella Tropical Beach Hotel Hämta priser
   Costabella Tropical Beach Hotel

   Costabella Tropical Beach Hotel

   Buyong, Mactan Island, Lapu-Lapu, Cebu
     
    3.0 av 5.0 Stjärnor

    Denna resort på stranden i Lapu-Lapu ligger 4,7 km från Magellan-helgedomen och 4,8 km från Gaisano Grand Mall Mactan. Cebus yachtklubb och Mactan Marina Mall ligger också mindre än en mil härifrån.

    Cebu White Sands Resort and Spa Hämta priser
    Cebu White Sands Resort and Spa

    Cebu White Sands Resort and Spa

    Maribago, Lapu-Lapu, Cebu
      
     3.5 av 5.0 Stjärnor

     Denna resort ligger vid stranden i Lapu-Lapu, 8,9 km från Cebus yachtklubb, och mindre än två mil från SM City Cebu och Ayala Center. Mindre än två mil härifrån hittar du dessutom Cebu Business Park och Metropolitiska katedralen i Cebu.

     Karta

     Använd MrJet om du vill hitta rätt hotell i Maribago

     Om du bestämt att Maribago är nästa resmål är det dags att klura på vilket slags boende som kan passa dig. Med MrJet går beslutsprocessen lite snabbare. Våra sökverktyg gör det lätt att leta upp hotell i Maribago på bara några sekunder, och alternativen är bekvämt sammanställda i en lista. Ett annat sätt att söka är genom att kika på hotellen som markerats på en detaljerad karta. Det är rätt metod om du vill se till att ha nära till stadens spännande attraktioner. På tal om det, du kan filtrera din sökning för att hitta hotell i närheten av destinationens viktigaste landmärken. Det passar dem som redan har ett hum om vad de vill ha nära till under semestern. Med hjälp av hotellbeskrivningarna får du sedan överblick över hotellrum och bekvämligheter, så att du kan välja ett boende som antingen är lyxigt, helt krusidullfritt, eller någonstans mitt emellan.

     Planera resan till ditt hotell i Maribago

     MrJet hjälper inte bara till att hitta rätt hotell i Maribago, vi assisterar även när du planerar resan dit. Det spelar ingen roll vilken stad du reser från när du bokar flyg till Maribago. Ange det flygbolag och den rutt som passar dina önskemål och din budget. Välj sedan resedatum, så gör vi resten. Du som snabbt vill åka från flygplatsen till hotellet kan se till att en bil väntar på dig vid ankomst. Varför inte undersöka om det finns något lämpligt erbjudande på hyrbilar? Det går inte att nog understryka hur mycket smidigare semestern blir när du inte måste anpassa dig efter kollektivtrafiken. Det finns fantastiska sevärdheter bortom stadens gränser, vare sig vill vill besöka små byar eller susa fram på landsbygden.

     Saker att göra nära ditt hotell i Maribago

     Väl framme i Maribago väntar mängder av aktiviteter och med MrJet kan du skräddarsy resplanen. Det är bara att prova vårt verktyg för att hitta aktiviteter, så ser du snabbt vad det finns för populära landmärken och attraktioner vid ditt hotell i Maribago. Med hjälp av den här användarvänliga tjänsten kommer din vistelse i Maribago att bli oförglömlig. Det är sant vare sig du vill koppla av, hitta barnvänliga saker att göra, eller åka på sightseeing bland alla sevärdheter.


     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma