Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
25 sep. - 27 sep.
Nästa helg
2 okt. - 4 okt.

Marciana hotell

Hotel Desiree Hämta priser
Hotel Desiree

Hotel Desiree

Loc. Spartaia, Procchio, Marciana, LI
   
  4.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell vid stranden ligger i anslutning till flygplatsen i Marciana, tio minuters promenad från Parque Nacional del Archipiélago Toscano, La Paolina och Procchio-stranden. Re di Noce och La Crocetta ligger också 5 km härifrån.

  Monna Lisa Hämta priser
  Monna Lisa

  Monna Lisa

  Via Fonte Al Leccio, 10, Marciana, LI
    
   3.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell vid havet ligger fem minuters promenad från Parque Nacional del Archipiélago Toscano och Procchio-stranden. La Paolina och Re di Noce ligger också 3 km härifrån.

   Hotel La Perla del Golfo Hämta priser
   Hotel La Perla del Golfo

   Hotel La Perla del Golfo

   Via Della Cicala 1, Marciana, LI
     
    4.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta familjevänliga hotell nära flygplatsen i Marciana ligger en kvarts promenad från Parque Nacional del Archipiélago Toscano och Procchio-stranden. La Paolina och Biodola strand ligger också 5 km härifrån.

    Villino Le Sughere Hämta priser
    Villino Le Sughere

    Villino Le Sughere

    Loc. Colle di Procchio snc, Marciana
      
     0.0 av 5.0 Stjärnor

     Denna lägenhet i Marciana ligger 15 minuters promenad från Parque Nacional del Archipiélago Toscano och Procchio-stranden. La Paolina och Re di Noce ligger också 5 km härifrån.

     Karta

     Hitta hotell i Marciana


     Du funderar alltså på att åka till Marciana? Om du vill hitta ett boende som ligger nära sevärdheterna, kan du ange dina semesterdatum och använda filtren bredvid dina sökresultat för att hitta något nära områdets höjdpunkter. Du kan välja bland 53 hotell och andra sorters boenden i Marciana.


     Topphotell och andra boendealternativ i Marciana


     Det går lätt att hitta boende i Marciana med MrJet, du kan söka efter hotell som har höghastighetsinternet, en pool eller gratis flygtransfer till exempel. Du kan använda filtren för att begränsa hotellsökningen så att du kan få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom luftkonditionering eller pentry på rummet.


     Gästerna uppskattar följande hotell i Marciana, och framför allt deras gratis frukost:

     • Hotel Brigantino
     • Hotel Del Golfo
     • Boutique Hotel Ilio

     Dessa hotell i Marciana är populära hos gästerna, som brukar uppskatta deras pool:

     • Hotel La Perla del Golfo
     • Hotel Desiree
     • Valle Verde

     Gäster som bor på dessa hotell i Marciana brukar tycka om gymmet:

     • Hotel Del Golfo
     • Hotel Desiree

     Utforska Marciana


     Det avslappnade Marciana är känt för sina stränder. Populära sevärdheter i Marciana med omnejd:

     • Monte Capanne-linbanan
     • Monte Capanne
     • Fortezza Pisana di Marciana
     • Madonna del Monte-helgedomen
     • Pomonte-stranden
     • Procchio-stranden
     • Parque Nacional del Archipiélago Toscano

     När du planerar resan till Marciana kan du använda MrJet för att hitta ett passande flyg till flygplatsen i Portoferraio (EBA-Marina Di Campo). Du kan välja antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som passar dina behov.


     När passar det bäst att utforska Marciana?


     Om du funderar på när det är bäst att åka till Marciana, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i Marciana brukar vara augusti och juli, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är september och oktober, medan de torraste är juli och april.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 16°C under dagen och 5°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 6 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 27°C under dagen och 8°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 6 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 29°C under dagen och 15°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 7 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 24°C under dagen och 6°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 9 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Marciana är 28 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma