Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
3 apr. - 5 apr.
Nästa helg
10 apr. - 12 apr.

Mangakino hotell

Lake Maraetai Lodge 636 kr
Lake Maraetai Lodge

Lake Maraetai Lodge

5 Totora Terrace, Mangakino
   
  2.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta vandrarhem i Mangakino ligger nära Lake Maraetai och Mangakino Golf Club. Mangakino Recreation Reserve ligger 1,1 km härifrån.

  Putaruru Hotel 492 kr
  Putaruru Hotel

  Putaruru Hotel

  79 Princes Street, Putaruru, Waikato
    
   3.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell i Putaruru ligger 5,3 km från Te Waihou Walkway och 30,8 km från Hobbiton Movie Set.

   Putaruru Arms Motor Inn 654 kr
   Putaruru Arms Motor Inn

   Putaruru Arms Motor Inn

   92 Tirau St, Putaruru, Waikato
     
    2.5 av 5.0 Stjärnor

    Detta motell i Putaruru ligger 4,2 km från Te Waihou Walkway och 13,3 km från Lake Karapiro. Hobbiton Movie Set ligger 29,8 km härifrån.

    The Kinloch Manor & Villas Hämta priser
    The Kinloch Manor & Villas

    The Kinloch Manor & Villas

    261 Kinloch Road, Kinloch
      
     5.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta fritidshus i lyxstil i Kinloch ligger mindre än 2 km från The Kinloch Club och Lake Taupo. Spa Thermal Park och Taupo i-SITE Visitor Information Centre ligger också mindre än två mil härifrån.

     Karta

     Utforska Mangakino


     I Mangakino finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Mangakino med omnejd:

     • Mangakino Golf Club
     • Mangakino Recreation Reserve
     • Pureora Forest Park
     • Lake Moana-Nui
     • Talking Poles
     • Dunham Park

     När du planerar din resa till Mangakino kan du använda MrJet för att boka ett bra flyg till flygplatsen i Taupo (TUO). Du kan ställa in antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som du vill ha.


     När passar det bäst att utforska Mangakino?


     Om du undrar när det är bäst att besöka Mangakino, kan denna info om vädret vara bra att ha under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Mangakino brukar vara januari och februari, och de kallaste augusti och juli. De regnigaste månaderna är juli och juni, medan de torraste är januari och december.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 23°C under dagen och 14°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 258 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 20°C under dagen och 8°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 362 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 16°C under dagen och 8°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 359 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 22°C under dagen och 10°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 272 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Mangakino ligger på 1251 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma