Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
Ikväll
Till helgen
21 feb. - 23 feb.
Nästa helg
28 feb. - 1 mars

Maldiverna hotell

The Sun Siyam Iru Fushi 5 415 kr
The Sun Siyam Iru Fushi

The Sun Siyam Iru Fushi

Noonu Atoll Republic Of Maldives, Iru Fushi
   
  4.5 av 5.0 Stjärnor

  Denna resort i Iru Fushi ligger på stranden, i samma område som Randheli Arrival Jetty. Sevärdheter i regionen inkluderar även Velaa privat ö och Orimasvaru-piren.

  Samann Grand 2 125 kr
  Samann Grand

  Samann Grand

  Roashanee Magu, Malé, Male
    
   4.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell i Malé ligger en kvarts promenad från Parlamentet och Maldivernas islamiska center. Medhu Ziyaaraiys grav och Slottet Mulee Aage ligger också tio minuter härifrån.

   Bandos Maldives 2 291 kr
   Bandos Maldives

   Bandos Maldives

   North Male Atoll, Bandos Island
     
    5.0 av 5.0 Stjärnor

    Denna resort ligger på stranden i Bandos Island, nära Bandos Beach, Kuda Bandos Beach och Thulhagiri Beach . Sevärdheter i närheten inkluderar även Kurumba Beach och Paradise Island Beach .

    Sheraton Maldives Full Moon Resort & Spa 4 352 kr
    Recension från 30 dec. 2016
    Se information
     
    Sheraton Maldives Full Moon Resort & Spa

    Sheraton Maldives Full Moon Resort & Spa

    Furanafushi Island, Furanafushi
      
     3,0 av 5
     5.0 av 5.0 Stjärnor

     Städningen var under all kritik, glömdes 2 dagar. Servicen var inte bra. Hotellet och servicenivån var inte i nivå med priset och personalen var väldigt snabba på att skylla på varandra. Personalen i restaurangen stod hellre och pratade med varandra än att ge service.

     Topperbjudanden på budgethotell i Maldiverna

     Reveries Diving Village Hämta priser
     Reveries Diving Village

     Reveries Diving Village

     Monaan, Laamu Gan, Namoona Magu, Thundi, Gan
       
      4.0 av 5.0 Stjärnor

      Denna resort på stranden i Gan ligger mindre än 5 km från Gans regionala sjukhus och Masjudhul Zikraa. Mindre än 15 km härifrån hittar du Paree Fengandu och Siraajudheen-moskén.

      Kaani Village & Spa 1 084 kr
      Kaani Village & Spa

      Kaani Village & Spa

      Mirihi Magu, Maafushi
        
       4.0 av 5.0 Stjärnor

       Detta hotell med spa nära stranden ligger nära Maafushis moské och Maafushis hamn. Maafushis rev och Bodu Hurraa Beach ligger också 3 km härifrån.

       Rivethi Beach hotel Hämta priser
       Rivethi Beach hotel

       Rivethi Beach hotel

       Kaani Magu, Hulhumalé
         
        3.0 av 5.0 Stjärnor

        Detta hotell vid stranden ligger centralt i Hulhumalé, mindre än 2 km från Hulhumale' Central Park och Hulhumale-stranden. Kurumba Beach ligger 4,3 km härifrån.

        Biyadhoo Island Resort 2 828 kr
        Biyadhoo Island Resort

        Biyadhoo Island Resort

        South Male Atoll, Biyadhoo Island
          
         3.0 av 5.0 Stjärnor

         Denna resort vid stranden i Biyadhoo Island ligger mindre än 5 km från Biyadoo Beach , Kandooma Beach och Maafushis hamn. Maafushis rev och Maafushis moské ligger också 5 km härifrån.

         Topperbjudanden på lyxhotell i Maldiverna

         The Sun Siyam Iru Fushi 5 415 kr
         The Sun Siyam Iru Fushi

         The Sun Siyam Iru Fushi

         Noonu Atoll Republic Of Maldives, Iru Fushi
           
          4.5 av 5.0 Stjärnor

          Denna resort i Iru Fushi ligger på stranden, i samma område som Randheli Arrival Jetty. Sevärdheter i regionen inkluderar även Velaa privat ö och Orimasvaru-piren.

          Jumeirah Vittaveli 15 616 kr
          Jumeirah Vittaveli

          Jumeirah Vittaveli

          South Male Atoll, Bolifushi
            
           5.0 av 5.0 Stjärnor

           Denna resort i lyxstil ligger vid stranden i Bolifushi, i samma region som Bolifushi Island Pier, Villingilis allmänna strand och Chaandhanee Magu. Sevärdheter i regionen inkluderar även Theemuge slott och Nationalmuseet.

           Nika Island Resort & Spa 3 672 kr
           Nika Island Resort & Spa

           Nika Island Resort & Spa

           North Ari Atoll, Kudafolhudhoo
             
            5.0 av 5.0 Stjärnor

            Denna resort vid stranden i Kudafolhudhoo ligger mindre än 3 km från Kudafolhudhoos hamn, Sunset Beach och Mathiveris färjeterminal. Mathiveris hamn ligger 2,9 km härifrån.

            Constance Halaveli 10 658 kr
            Constance Halaveli

            Constance Halaveli

            Alifu Alifu Atoll, Halaveli
              
             5.0 av 5.0 Stjärnor

             Denna resort ligger vid stranden i Halaveli, 10,9 km från Fish Head, dykplats, samt mindre än 25 km från Harbor Green Zone och Great Banyan Tree. Ibrahim Kalaafaan Mosque and Shrine ligger 22,5 km härifrån.

             Karta

             Nyligen bokade Maldiverna hotell

             Använd MrJet om du vill hitta rätt hotell i Maldiverna

             Om du bestämt att Maldiverna är nästa resmål är det dags att klura på vilket slags boende som kan passa dig. Med MrJet går beslutsprocessen lite snabbare. Våra sökverktyg gör det lätt att leta upp hotell i Maldiverna på bara några sekunder, och alternativen är bekvämt sammanställda i en lista. Ett annat sätt att söka är genom att kika på hotellen som markerats på en detaljerad karta. Det är rätt metod om du vill se till att ha nära till stadens spännande attraktioner. På tal om det, du kan filtrera din sökning för att hitta hotell i närheten av destinationens viktigaste landmärken. Det passar dem som redan har ett hum om vad de vill ha nära till under semestern. Med hjälp av hotellbeskrivningarna får du sedan överblick över hotellrum och bekvämligheter, så att du kan välja ett boende som antingen är lyxigt, helt krusidullfritt, eller någonstans mitt emellan.

             Planera resan till ditt hotell i Maldiverna

             MrJet hjälper inte bara till att hitta rätt hotell i Maldiverna, vi assisterar även när du planerar resan dit. Det spelar ingen roll vilken stad du reser från när du bokar flyg till Maldiverna. Ange det flygbolag och den rutt som passar dina önskemål och din budget. Välj sedan resedatum, så gör vi resten. Du som snabbt vill åka från flygplatsen till hotellet kan se till att en bil väntar på dig vid ankomst. Varför inte undersöka om det finns något lämpligt erbjudande på hyrbilar? Det går inte att nog understryka hur mycket smidigare semestern blir när du inte måste anpassa dig efter kollektivtrafiken. Det finns fantastiska sevärdheter bortom stadens gränser, vare sig vill vill besöka små byar eller susa fram på landsbygden.

             Saker att göra nära ditt hotell i Maldiverna

             Väl framme i Maldiverna väntar mängder av aktiviteter och med MrJet kan du skräddarsy resplanen. Det är bara att prova vårt verktyg för att hitta aktiviteter, så ser du snabbt vad det finns för populära landmärken och attraktioner vid ditt hotell i Maldiverna. Med hjälp av den här användarvänliga tjänsten kommer din vistelse i Maldiverna att bli oförglömlig. Det är sant vare sig du vill koppla av, hitta barnvänliga saker att göra, eller åka på sightseeing bland alla sevärdheter.


             Nya recensioner av hotell i Maldiverna av resenärer som dig

             Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma