Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
29 maj - 31 maj
Nästa helg
5 juni - 7 juni

Mala hotell

Casa Verde Hotel Ecologico Hämta priser
Casa Verde Hotel Ecologico

Casa Verde Hotel Ecologico

La Rinconada de San Pedro de Mala, Lote C2, Mala
   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell i Mala ligger 1,9 km från Mercado Modelo San Pedro de Mala och mindre än två mil från Las Totoritas strand och Boulevard Asia-köpcentret. Lomas de Asia ligger 33 km härifrån.

  Hotel Costa Riviera 735 kr
  Hotel Costa Riviera

  Hotel Costa Riviera

    
   2.5 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell i Mala ligger tio minuters promenad från Mercado Modelo San Pedro de Mala och Cerro Laguna. Las Totoritas strand ligger 4,6 km härifrån.

   A&C Apartamento Con Vista Al Mar Hämta priser
   A&C Apartamento Con Vista Al Mar

   A&C Apartamento Con Vista Al Mar

     
    3.0 av 5.0 Stjärnor

    Denna lägenhet ligger nära stranden, endast 0,1 km från Pampa Dolores och mindre än en mil från Asia Golf Club och Boulevard Asia-köpcentret. Cerro Laguna och Kartodromo Racing Dakart ligger dessutom mindre än en mil härifrån.

    Penthouse with Jacuzzi Hämta priser
    Penthouse with Jacuzzi

    Penthouse with Jacuzzi

      
     3.0 av 5.0 Stjärnor

     Denna lägenhet nära stranden ligger en kvarts promenad från Playa Penascal och Playa Santa Maria. Caracoles ligger 1,8 km härifrån.

     Karta

     Topphotell och andra boendealternativ i Mala


     Det går lätt att hitta boende i Mala med MrJet, det är bara att söka efter hotell som erbjuder höghastighetsinternet, gratis flygtransfer eller pool till exempel. Använd gärna filtren för att begränsa din sökning och få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom pentry på rummet eller luftkonditionering.


     Gästerna tycker om detta boende i Mala och nämner ofta deras gratis frukost:

     • Casa Verde Hotel Ecologico

     Resenärerna brukar tycka om detta hotell i Mala och i synnerhet poolen:

     • Casa Verde Hotel Ecologico

     Utforska Mala


     I Mala finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Mala med omnejd:

     • Asia Golf Club
     • Boulevard Asia-köpcentret
     • Kartodromo Racing Dakart
     • Asia Beach
     • Playa de Pucusana

     När du förebereder din resa till Mala kan du använda MrJet för att boka ett bra flyg till flygplatsen i Lima (LIM-Jorge Chavez Intl.). Du kan bestämma antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som du vill ha.


     När passar det bäst att utforska Mala?


     Om du försöker komma fram till när det är bäst att besöka Mala, kan denna info om vädret vara bra att ha under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Mala brukar vara mars och februari, och de kallaste september och augusti. De regnigaste månaderna är januari och juni, medan de torraste är januari och juni.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 28°C under dagen och 18°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 0 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 27°C under dagen och 14°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 0 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 21°C under dagen och 13°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 0 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 27°C under dagen och 14°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 0 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Mala är 0 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma