Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
10 apr. - 12 apr.
Nästa helg
17 apr. - 19 apr.

Maclean hotell

MAS Country Club Maclean Motel 826 kr
MAS Country Club Maclean Motel

MAS Country Club Maclean Motel

1a McLachlan Street, Maclean, NSW
   
  3.5 av 5.0 Stjärnor

  Detta motell i Maclean ligger mindre än två mil från Yuraygir National Park, Yamba Beach och Yamba marknad. Yamba Medical Center och Yamba Marina ligger också mindre än två mil härifrån.

  Waterview Motel Maclean 703 kr
  Waterview Motel Maclean

  Waterview Motel Maclean

  121 River Street, Maclean, NSW
    
   3.5 av 5.0 Stjärnor

   Detta motell ståtar med ett läge vid flodpromenaden och ligger mindre än 15 km från Yamba marknad, Yuraygir National Park och Yamba Medical Center. Yamba Beach och Yamba Marina ligger också mindre än två mil härifrån.

   Maclean Hotel Hämta priser
   Maclean Hotel

   Maclean Hotel

   28 River Street, Maclean, NSW
     
    3.5 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell i Maclean ligger mindre än två mil från Yuraygir National Park, Yamba Beach och Yamba marknad. Yamba Medical Center och Yamba Marina ligger också mindre än två mil härifrån.

    Pacific Hotel Yamba Hämta priser
    Pacific Hotel Yamba

    Pacific Hotel Yamba

    18 Pilot St, Yamba, NSW
      
     3.5 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell med direkt tillgång till stranden i Yamba ligger nära Yamba Lighthouse och Yamba Beach. Turners Beach och Yamba Golfklubb ligger också tio minuter härifrån.

     Karta

     Topphotell och andra boendealternativ i Maclean


     Det är lätt att hitta någonstans att bo i Maclean med MrJet, det är bara att söka efter hotell som erbjuder höghastighetsinternet, gratis flygtransfer eller pool till exempel. Du kan använda filtren för att begränsa din sökning och få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom luftkonditionering eller pentry på rummet.


     Gästerna brukar gilla detta hotell i Maclean och framför allt poolen:

     • Waterview Motel Maclean

     Utforska Maclean


     I Maclean finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Maclean med omnejd:

     • Yamba marknad
     • Yamba Marina
     • Yamba Golfklubb
     • Iluka Rotary International Park
     • Iluka Boat Harbour
     • Pippi Beach
     • Yamba Lighthouse

     När du planerar resan till Maclean kan du använda MrJet för att boka ett bra flyg till flygplatsen i Grafton, NSW (GFN). Du kan välja antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som passar dina behov.


     När passar det bäst att utforska Maclean?


     Om du funderar på när det är bäst att besöka Maclean, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i Maclean brukar vara januari och december, och de kallaste juli och augusti. De regnigaste månaderna är mars och november, medan de torraste är september och augusti.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 30°C under dagen och 16°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 9 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 26°C under dagen och 6°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 9 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 25°C under dagen och 5°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 6 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 29°C under dagen och 12°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 9 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Maclean ligger på 33 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma