Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
14 aug. - 16 aug.
Nästa helg
21 aug. - 23 aug.

Maanhaarrand hotell

Thirsty Falls Guest Farm Hämta priser
Thirsty Falls Guest Farm

Thirsty Falls Guest Farm

Portion 34 Wagenpadspruit, Maanhaarand, Nordväst
   
  3.5 av 5.0 Stjärnor

  Detta pensionat i Maanhaarand ligger 24,7 km från Kgaswane bergsreservat och mindre än fyra mil från Waterfall Mall och Rustenbergs golfklubb. Cradle of Humankind och Maropeng ligger också mindre än fem mil härifrån.

  Thaba Manzi Ranch Hämta priser
  Thaba Manzi Ranch

  Thaba Manzi Ranch

  Portion 19 Boschfontein, Rustenburg Rural, Maanhaarand, Nordväst
    
   3.0 av 5.0 Stjärnor

   Denna ranch i ett historiskt område ligger mindre än fyra mil från Maropeng, Cradle of Humankind och Kgaswane bergsreservat. Krugersdorp Game Reserve och Waterfall Mall ligger också mindre än fem mil härifrån.

   Magalies Manor Hämta priser
   Magalies Manor

   Magalies Manor

     
    4.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta familjevänliga hotell i Magaliesberg ligger 16,5 km från Maropeng och 17,5 km från Cradle of Humankind. Krugersdorp Game Reserve och Sterkfontein Caves ligger också mindre än tre mil härifrån.

    Askari Game Lodge & Spa Hämta priser
    Askari Game Lodge & Spa

    Askari Game Lodge & Spa

      
     4.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta familjevänliga fritidshus i ett historiskt område ligger mindre än fyra mil från Maropeng, Cradle of Humankind och Sterkfontein Caves. Hartebeespoortdammen och Waterfall Mall ligger också mindre än fem mil härifrån.

     Karta

     Hitta hotell i Maanhaarrand


     Många vill besöka Maanhaarrand, men om du inte kan hitta boende och letar efter andra alternativ, kan dessa närbelägna städer vara något för dig.

     • 10 hotell i Magaliesberg
     • 5 hotell i Maanhaarand

     Topphotell och andra boendealternativ i Maanhaarrand


     Det går lätt att hitta någonstans att bo i Maanhaarrand med MrJet, det är bara att söka efter hotell som har höghastighetsinternet, gratis flygtransfer eller pool till exempel. Du kan använda filtren för att begränsa din hotellsökning så att du kan få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom luftkonditionering eller pentry på rummet.


     Dessa hotell i Maanhaarrand får bra betyg av resenärerna, som brukar uppskatta deras pool:

     • Thirsty Falls Guest Farm
     • Thaba Manzi Ranch

     Utforska Maanhaarrand


     I Maanhaarrand finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Maanhaarrand med omnejd:

     • Mountain Sanctuary Park
     • Buffelspoort Lake
     • Buffellspoort Valley Information Center
     • Cradle of Humankind
     • Maropeng
     • Waterfall Mall

     När du planerar resan till Maanhaarrand kan du använda MrJet för att boka ett passande flyg till flygplatsen i Johannesburg (HLA-Lanseria). Du kan välja antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som du vill ha.


     När passar det bäst att utforska Maanhaarrand?


     Om du funderar på när det är bäst att resa till Maanhaarrand, kan denna info om vädret vara bra att ha under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Maanhaarrand brukar vara februari och januari, och de kallaste juni och juli. De regnigaste månaderna är februari och januari, medan de torraste är juni och maj.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 29°C under dagen och 13°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 10 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 26°C under dagen och 5°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 2 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 27°C under dagen och 5°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 3 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 28°C under dagen och 12°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 8 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Maanhaarrand ligger på 23 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma