Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
5 juni - 7 juni
Nästa helg
12 juni - 14 juni

Maanhaarand hotell

Thirsty Falls Guest Farm Hämta priser
Thirsty Falls Guest Farm

Thirsty Falls Guest Farm

Portion 34 Wagenpadspruit, Maanhaarand, Nordväst
   
  3.5 av 5.0 Stjärnor

  Detta pensionat i Maanhaarand ligger i samma region som Mountain Sanctuary Park, Buffelspoort Lake och Buffellspoort Valley Information Center.

  Intaba Thulile Hämta priser
  Intaba Thulile

  Intaba Thulile

  Portion 2 Farm Boschfontein, Maanhaarand, Nordväst
    
   3.0 av 5.0 Stjärnor

   Denna stuga i Maanhaarand ligger mindre än fyra mil från Kgaswane bergsreservat, Cradle of Humankind och Maropeng. Waterfall Mall och Krugersdorp Game Reserve ligger också mindre än fem mil härifrån.

   Puschka Farm Hämta priser
   Puschka Farm

   Puschka Farm

   Buffelsfontein JQ 382, Maanhaarand, Nordväst
     
    3.0 av 5.0 Stjärnor

    Denna stuga i Maanhaarand ligger mindre än fyra mil från Kgaswane bergsreservat, Cradle of Humankind och Waterfall Mall. Maropeng och Olympia Park Stadium ligger också mindre än fem mil härifrån.

    Thaba Manzi Ranch Hämta priser
    Thaba Manzi Ranch

    Thaba Manzi Ranch

    Portion 19 Boschfontein, Rustenburg Rural, Maanhaarand, Nordväst
      
     3.0 av 5.0 Stjärnor

     Denna ranch i ett historiskt område ligger mindre än fyra mil från Maropeng, Cradle of Humankind och Kgaswane bergsreservat. Krugersdorp Game Reserve och Waterfall Mall ligger också mindre än fem mil härifrån.

     Karta

     Hitta hotell i Maanhaarand


     Du funderar alltså på att åka till Maanhaarand? Om du vill hitta ett boende som ligger nära sevärdheterna, kan du ange dina semesterdatum och använda filtren bredvid dina sökresultat för att hitta något nära områdets höjdpunkter. Du kan välja bland 5 hotell och andra sorters boenden i Maanhaarand.


     Topphotell och andra boendealternativ i Maanhaarand


     Det går lätt att hitta någonstans att bo i Maanhaarand med MrJet, du kan söka efter hotell som har höghastighetsinternet, gratis flygtransfer eller pool till exempel. Du kan använda filtren för att begränsa hotellsökningen så att du kan få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom luftkonditionering eller pentry på rummet.


     Dessa hotell i Maanhaarand får bra betyg av gästerna, som brukar uppskatta deras pool:

     • Thaba Manzi Ranch
     • Thirsty Falls Guest Farm
     • Intaba Thulile

     Utforska Maanhaarand


     I Maanhaarand finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Maanhaarand med omnejd:

     • Mountain Sanctuary Park
     • Buffelspoort Lake
     • Buffellspoort Valley Information Center
     • Waterfall Mall
     • Kgaswane bergsreservat
     • Rustenbergs golfklubb
     • Olympia Park Stadium

     När du planerar resan till Maanhaarand kan du använda MrJet för att hitta ett passande flyg till flygplatsen i Johannesburg (HLA-Lanseria). Du kan välja antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som du vill ha.


     När passar det bäst att utforska Maanhaarand?


     Om du funderar på när det är bäst att åka till Maanhaarand, kan denna info om vädret vara bra att ha under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Maanhaarand brukar vara januari och februari, och de kallaste juli och juni. De regnigaste månaderna är februari och januari, medan de torraste är juli och augusti.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 28°C under dagen och 16°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 12 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 25°C under dagen och 7°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 4 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 25°C under dagen och 7°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 1 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 28°C under dagen och 15°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 7 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Maanhaarand ligger på 24 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma