Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
10 apr. - 12 apr.
Nästa helg
17 apr. - 19 apr.

Lysos hotell

Demetriou Paradisos Hills 1 152 kr
Demetriou Paradisos Hills

Demetriou Paradisos Hills

Lysos, Lysos
   
  1.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell med romantisk prägel i Lysos ligger mindre än två mil från Latchis strand, Latsi Beach och Latchi hamn. Afrodites bad och Aphrodites naturled ligger också mindre än 25 km härifrån.

  Sea & Mountain View Villa Anna Lysos Hämta priser
  Sea & Mountain View Villa Anna Lysos

  Sea & Mountain View Villa Anna Lysos

  10 Michail Vasili, Lysos, Paphos
    
   3.0 av 5.0 Stjärnor

   Denna villa i Lysos ligger mindre än tre mil från Afrodites bad, Akamashalvöns nationalpark och Pafos Zoo. Coral Bay Beach och Paphos arkeologiska park ligger mindre än fyra mil härifrån.

   Marmaras Hämta priser
   Marmaras

   Marmaras

   18 Iosiph Michail , Lysos, Paphos
     
    3.0 av 5.0 Stjärnor

    Denna lägenhet nära stranden ligger mindre än två mil från Latchis strand, Latsi Beach och Latchi hamn. Afrodites bad och Aphrodites naturled ligger också mindre än 25 km härifrån.

    Capital Coast Resort & Spa 987 kr
    Capital Coast Resort & Spa

    Capital Coast Resort & Spa

    Tombs of the Kings Road 69, Paphos
      
     4.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta lägenhetshotell vid stranden ligger bredvid en golfbana i Paphos, mindre än 5 km från Kungarnas gravar, Pafos hamn och Paphos arkeologiska park. Paphos kommunala park och Kings Avenue Mall ligger också 3 km härifrån.

     Karta

     Topphotell och andra boendealternativ i Lysos


     Det går lätt att hitta boende i Lysos med MrJet, det är bara att söka efter hotell som har höghastighetsinternet, en pool eller gratis flygtransfer till exempel. Du kan använda filtren för att begränsa hotellsökningen så att du kan få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom pentry på rummet eller luftkonditionering.


     Gästerna tycker om detta boende i Lysos och nämner ofta deras gratis frukost:

     • Demetriou Paradisos Hills

     Gästerna brukar tycka om detta hotell i Lysos och i synnerhet poolen:

     • Demetriou Paradisos Hills

     Utforska Lysos


     Det avslappnade Lysos är känt för sina restauranger. Populära sevärdheter i Lysos med omnejd:

     • Latchis strand
     • Latchi hamn
     • Chrysorrogiatissa-klostret
     • Afrodites bad
     • Aphrodites naturled
     • Akamashalvöns nationalpark
     • Sankt Neophytos munkkloster

     När du förebereder din resa till Lysos kan du använda MrJet för att boka ett passande flyg till flygplatsen i Pafos (PFO-Paphos Intl.). Du kan bestämma antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som passar bra för dig.


     När passar det bäst att utforska Lysos?


     Om du försöker komma fram till när det är bäst att åka till Lysos, kan denna info om vädret vara till hjälp under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Lysos brukar vara augusti och juli, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är november och januari, medan de torraste är september och april.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 20°C under dagen och 8°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 9 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 29°C under dagen och 10°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 3 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 31°C under dagen och 18°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 1 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 28°C under dagen och 9°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 8 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Lysos är 21 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma