Billiga hotell i Lycksele - 8 att välja från

Hotell från 990 kr

Kolla hotellpriser i Lycksele

Lycksele hotell

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Lycksele
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Topphotell och andra boendealternativ i Lycksele

Det är busenkelt att hitta boende i Lycksele med MrJet, det är bara att söka efter hotell som har höghastighetsinternet, gratis flygtransfer eller pool till exempel. Du kan använda filtren för att begränsa din hotellsökning så att du kan få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom luftkonditionering eller pentry på rummet.

Gästerna gillar detta boende i Lycksele och deras gratis frukost:

  • Ansia Resort hotell och stugor

Gästerna brukar gilla detta hotell i Lycksele och bland annat poolen:

  • Ansia Resort hotell och stugor

Utforska Lycksele

I Lycksele finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Lycksele med omnejd:

  • Lycksele golfklubb
  • Ansia vattenland
  • Lycksele zoo

När du planerar din resa till Lycksele kan du använda MrJet för att boka ett passande flyg till flygplatsen i Lycksele (LYC). Du kan ställa in antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som passar dina behov.

När passar det bäst att utforska Lycksele?

Om du undrar när det är bäst att resa till Lycksele, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i Lycksele brukar vara juli och juni, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är maj och augusti, medan de torraste är mars och april.

Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

  • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 3°C under dagen och -17°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 4 millimeter under denna period.
  • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 20°C under dagen och -7°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 8 millimeter.
  • Medeltemperaturerna under juli till september är 21°C under dagen och 1°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 9 millimeter.
  • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 8°C under dagen och -15°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 6 millimeter.
  • Den genomsnittliga nederbörden under året i Lycksele är 27 millimeter.

Senaste Lycksele hotellrecensioner från resenärer som du
Recensioner som verifierats av mrjet