Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
25 sep. - 27 sep.
Nästa helg
2 okt. - 4 okt.

Luqa hotell

Squadron Base Hämta priser
Squadron Base

Squadron Base

WESGHAT DUN JOE CAMILLERI, Luqa, MALTA
   
  2.5 av 5.0 Stjärnor

  Detta pensionat i Luqa ligger 2,4 km från Hal Saflieni Hypogeum och 2,5 km från Grand Harbour. Templen i Tarxien och Royal Malta Golf Club ligger också 5 km härifrån.

  Private Room With Ensuite Groundfloor Hämta priser
  Private Room With Ensuite Groundfloor

  Private Room With Ensuite Groundfloor

  Triq San Gorg, Luqa, Europe
    
   0.0 av 5.0 Stjärnor

   Denna semesterbostad i Luqa ligger 2,4 km från Hal Saflieni Hypogeum och 2,5 km från Grand Harbour. Templen i Tarxien och Royal Malta Golf Club ligger också 5 km härifrån.

   Solana Hotel & Spa 393 kr
   Solana Hotel & Spa

   Solana Hotel & Spa

   Gorg Borg Olivier Street, Mellieha, Malta
     
    4.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta familjevänliga hotell nära stranden i Mellieha ligger mindre än 2 km från Kyrkan i Mellieha och Mellieha Bay. Golden Sands Beach ligger 3,9 km härifrån.

    Maritim Antonine Hotel & Spa Malta 790 kr
    Recension från 23 aug. 2017
    Se information
     
    Maritim Antonine Hotel & Spa Malta

    Maritim Antonine Hotel & Spa Malta

    George Borg Olivier Street, Mellieha, Malta
      
     4,0 av 5
     4.5 av 5.0 Stjärnor

     Vi hade en underbar härlig vecka på Malta jag och sambon kan absolut rekommendera denna fantastiska vackra ö med så mkt historiska platser på ön att besöka. Sen självklart ska man åka till ön Gozo och ta sig en upptäckts färd där och ett måste till den mindre ön Comino med den otroligt vackra Blue ...

     Karta

     Utforska Luqa


     I Luqa finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Luqa med omnejd:

     • Blue Grotto
     • Hagar Qim
     • Mnajdra Megalithic Temples
     • Mediterranean Conference Centre
     • Fort Saint Elmo
     • Saint Pauls Cathedral
     • Catacombs of Saint Paul and Saint Agatha's Crypt

     När du förebereder din resa till Luqa kan du använda MrJet för att hitta ett passande flyg till flygplatsen i Luqa (MLA-Malta Intl.). Du kan bestämma antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som passar bra för dig.


     När passar det bäst att utforska Luqa?


     Om du försöker komma fram till när det är bäst att resa till Luqa, kan denna info om vädret vara till hjälp under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Luqa brukar vara augusti och juli, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är december och november, medan de torraste är juni och juli.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 17°C under dagen och 10°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 190 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 28°C under dagen och 12°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 31 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 29°C under dagen och 20°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 30 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 26°C under dagen och 11°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 264 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Luqa är 515 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma