Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
29 maj - 31 maj
Nästa helg
5 juni - 7 juni

Luqa hotell

Squadron Base Hämta priser
Squadron Base

Squadron Base

WESGHAT DUN JOE CAMILLERI, Luqa, MALTA
   
  2.5 av 5.0 Stjärnor

  Detta pensionat i Luqa ligger 2,4 km från Hal Saflieni Hypogeum och 2,5 km från Grand Harbour. Royal Malta Golf Club och Vallettas färjeterminal ligger också 5 km härifrån.

  Hilton Malta 2 014 kr
  Recension från 15 juli 2014
  Se information
   
  Hilton Malta

  Hilton Malta

  Portomaso, St. Julian's, Malta
    
   4,5 av 5
   5.0 av 5.0 Stjärnor

   Atmosfären på hotellet är lyxig men avslappnad, det passade vår familj utmärkt! Det finns så många valmöjligheter när det gäller allt, bad, restauranger och motion!

   Grand Hotel Excelsior 1 223 kr
   Grand Hotel Excelsior

   Grand Hotel Excelsior

   Great Siege Road, Floriana, Malta
     
    5.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell vid stranden ligger centralt i Floriana, tio minuters promenad från Grand Harbour och Upper Barrakka Gardens. Sliema Ferry och Malta Experience ligger också 2 km härifrån.

    Azur Hotel by ST Hotels 453 kr
    Azur Hotel by ST Hotels

    Azur Hotel by ST Hotels

    50 Belvedere Street, Sliema, Gzira
      
     3.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta värdshus i centrala Gzira ligger 2,9 km från Mediterranean Conference Centre och 3,1 km från Grand Harbour. Mindre än 15 km härifrån hittar du Saint Pauls Cathedral och Catacombs of Saint Paul and Saint Agatha's Crypt.

     Karta

     Utforska Luqa


     I Luqa finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Luqa med omnejd:

     • Blue Grotto
     • Hagar Qim
     • Mnajdra Megalithic Temples
     • Mediterranean Conference Centre
     • Fort Saint Elmo
     • Saint Pauls Cathedral
     • Catacombs of Saint Paul and Saint Agatha's Crypt

     När du förebereder din resa till Luqa kan du använda MrJet för att hitta ett passande flyg till flygplatsen i Luqa (MLA-Malta Intl.). Du kan bestämma antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som passar bra för dig.


     När passar det bäst att utforska Luqa?


     Om du försöker komma fram till när det är bäst att resa till Luqa, kan denna info om vädret vara till hjälp under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Luqa brukar vara augusti och juli, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är december och november, medan de torraste är juni och juli.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 17°C under dagen och 10°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 190 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 28°C under dagen och 12°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 31 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 29°C under dagen och 20°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 30 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 26°C under dagen och 11°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 264 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Luqa är 515 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma