Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
30 okt. - 1 nov.
Nästa helg
6 nov. - 8 nov.

Lugo hotell

Ala d'Oro 783 kr
Ala d'Oro

Ala d'Oro

Corso Matteotti 56, Lugo, RA
   
  4.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell ligger mitt i Lugo, 40,2 km från Mirabilandia. Lugo station ligger på 8 minuters gångavstånd.

  Hotel Tati 612 kr
  Hotel Tati

  Hotel Tati

  Via Provinciale Cotignola 22/5, Lugo, RA
    
   4.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell i Lugo ligger 2,2 km från Piazza dei Martiri och mindre än två mil från Ecomuseum of Marshland Civilization och Internationella keramikmuseet. Palazzo Milzetti - Museo Nazionale dell’età neoclassica in Romagna och Municipal Art Gallery of Faenza ligger också mindre än två mil härifrån. Lugo station ligger på 22 minuters gångavstånd.

   L'Antico Casale dei Sogni 623 kr
   L'Antico Casale dei Sogni

   L'Antico Casale dei Sogni

   Via Bastia 800, Lugo
     
    0.0 av 5.0 Stjärnor

    Denna gård i Lugo ligger 18,6 km från Ecomuseum of Marshland Civilization och 18,6 km från Oasi del Quadrone. Enoteca Regionale Emilia Romagna och Ravenna katedral ligger mindre än fyra mil härifrån.

    La Maison B&B 934 kr
    La Maison B&B

    La Maison B&B

    Via Risorgimento 112, Lugo
      
     0.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta bed and breakfast i Lugo ligger 1 km från Piazza dei Martiri och mindre än två mil från Ecomuseum of Marshland Civilization och Internationella keramikmuseet. Bucci Park och Fattoria Zerbina ligger också mindre än två mil härifrån. Lugo station ligger på 8 minuters gångavstånd.

     Karta

     Hitta hotell i Lugo


     Du funderar alltså på att åka till Lugo? Om du vill hitta ett boende i närheten av sevärdheterna, kan du ange dina semesterdatum och använda filtren bredvid sökresultaten för att bo nära områdets höjdpunkter. Du kan välja bland 5 hotell och andra boendealternativ i Lugo.


     Topphotell och andra boendealternativ i Lugo


     Det går lätt att hitta någonstans att bo i Lugo med MrJet, det är bara att söka efter hotell som har höghastighetsinternet, en pool eller gratis flygtransfer till exempel. Du kan använda filtren för att begränsa din sökning så att du kan få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom pentry på rummet eller luftkonditionering.


     Gästerna gillar dessa hotell i Lugo, och i synnerhet deras gratis frukost:

     • Hotel Tati
     • Ala d'Oro

     Utforska Lugo


     I Lugo finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Lugo med omnejd:

     • Piazza dei Martiri
     • Ecomuseum of Marshland Civilization
     • Oasi del Quadrone
     • Palazzo Calderini
     • S. Rocco-oratoriet
     • Chiesa di Santa Maria dei Servi
     • Bastioni di Port'Appia

     När du planerar din resa till Lugo kan du använda MrJet för att boka ett passande flyg till flygplatsen i Bologna (BLQ-Guglielmo Marconi). Du kan ställa in antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som passar bra för dig.


     När passar det bäst att utforska Lugo?


     Om du undrar när det är bäst att besöka Lugo, kan denna info om vädret vara till hjälp under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Lugo brukar vara juli och augusti, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är juli och september, medan de torraste är februari och januari.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 20°C under dagen och 5°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 7 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 32°C under dagen och 12°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 9 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 34°C under dagen och 19°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 10 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 27°C under dagen och 6°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 9 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Lugo ligger på 35 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma