Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Nästa helg
10 juli - 12 juli

Lucinda hotell

Hinchinbrook Resorts Hämta priser
Hinchinbrook Resorts

Hinchinbrook Resorts

1 Denney Street, Lucinda, QLD
   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta lägenhetshotell i Lucinda ligger tio minuters promenad från Hinchinbrook Channel och Wet Tropics of Queensland. Lucinda Jetty ligger 2 km härifrån.

  Lucinda Fishing Lodge Hämta priser
  Lucinda Fishing Lodge

  Lucinda Fishing Lodge

  3-7 Denney Street, Lucinda, QLD
    
   3.5 av 5.0 Stjärnor

   Denna lägenhet vid vattnet ligger tio minuters promenad från Hinchinbrook Channel och Wet Tropics of Queensland. Lucinda Jetty ligger 2 km härifrån.

   Orpheus Island Lodge Hämta priser
   Orpheus Island Lodge

   Orpheus Island Lodge

   Orpheus Island National Park, Orpheus Island, QLD
     
    5.0 av 5.0 Stjärnor

    Denna resort i lyxstil ligger vid stranden i Orpheus Island, i samma region som Paluma Range National Park.

    Tropixx Motel & Restaurant Hämta priser
    Tropixx Motel & Restaurant

    Tropixx Motel & Restaurant

    45 Cooper Street, Ingham, QLD
      
     4.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta motell i Ingham ligger tio minuters promenad från Tyto Wetlands Visitor Centre och TYTO Regional Art Gallery. Rotary Park och Ingham Memorial Botanical Gardens ligger också 2 km härifrån. Ingham Station ligger på 25 minuters gångavstånd.

     Karta

     Topphotell och andra boendealternativ i Lucinda


     Det är lätt att hitta boende i Lucinda med MrJet, det är bara att söka efter hotell som har höghastighetsinternet, gratis flygtransfer eller pool till exempel. Använd gärna filtren för att begränsa hotellsökningen så att du kan få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom luftkonditionering eller pentry på rummet.


     Dessa hotell i Lucinda får bra betyg av resenärerna, som brukar uppskatta deras pool:

     • Hinchinbrook Resorts
     • Hinchinbrook Marine Cove Resort

     Utforska Lucinda


     I Lucinda finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Lucinda med omnejd:

     • Lucinda Jetty
     • Hinchinbrook Channel
     • Hinchinbrook Island National Park
     • Little Pioneer Bay Beach
     • Cattle Bay Beach
     • Ingham Memorial Botanical Gardens
     • Rotary Park

     När du förebereder din resa till Lucinda kan du använda MrJet för att boka ett passande flyg till flygplatsen i Palm Island, QLD (PMK). Du kan bestämma antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som passar dina behov.


     När passar det bäst att utforska Lucinda?


     Om du försöker komma fram till när det är bäst att åka till Lucinda, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i Lucinda brukar vara januari och december, och de kallaste juli och juni. De regnigaste månaderna är januari och mars, medan de torraste är september och juli.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 31°C under dagen och 22°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 417 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 30°C under dagen och 14°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 123 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 29°C under dagen och 14°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 16 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 31°C under dagen och 19°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 227 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Lucinda är 783 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma