Billiga hotell i Longido - 3 att välja från

Hotell från 3 978 kr

Kolla hotellpriser i Longido

Longido hotell

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Longido
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Topphotell och andra boendealternativ i Longido

Det går lätt att hitta någonstans att bo i Longido med MrJet, du kan söka efter hotell som har höghastighetsinternet, en pool eller gratis flygtransfer till exempel. Du kan använda filtren för att begränsa hotellsökningen så att du kan få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom pentry på rummet eller luftkonditionering.

Gästerna gillar detta hotell i Longido och särskilt deras gratis frukost:

  • Shu'mata Camp

När passar det bäst att utforska Longido?

Om du undrar när det är bäst att åka till Longido, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i Longido brukar vara januari och februari, och de kallaste september och juli. De regnigaste månaderna är maj och april, medan de torraste är september och juli.

Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

  • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 31°C under dagen och 17°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 10 millimeter under denna period.
  • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 29°C under dagen och 15°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 11 millimeter.
  • Medeltemperaturerna under juli till september är 28°C under dagen och 14°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 3 millimeter.
  • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 30°C under dagen och 15°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 10 millimeter.
  • Den genomsnittliga nederbörden under året i Longido ligger på 34 millimeter.