Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Nästa helg
5 juni - 7 juni

Lộc Thọ hotell

InterContinental Nha Trang 1 100 kr
InterContinental Nha Trang

InterContinental Nha Trang

32-34 Tran Phu Street, Nha Trang, Khanh Hoa
   
  5.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta familjevänliga hotell i Nha Trang ligger i Trần Phú Beach, tio minuters promenad från Tram Huong Tower och Nha Trang nattmarknad. Khanh Hoa-museet och April 2 Square ligger också tio minuter härifrån. Nha Trang station ligger på 21 minuters gångavstånd.

  Novotel Nha Trang 583 kr
  Novotel Nha Trang

  Novotel Nha Trang

  50 Tran Phu Street, Nha Trang, Khanh Hoa
    
   4.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta familjevänliga hotell vid havet i Nha Trang ligger nära April 2 Square och Nha Trang nattmarknad. Vinpearl strand ligger 4,6 km härifrån. Nha Trang station ligger på 27 minuters gångavstånd.

   Muong Thanh Luxury Nha Trang Hotel 522 kr
   Muong Thanh Luxury Nha Trang Hotel

   Muong Thanh Luxury Nha Trang Hotel

   60 Tran Phu Street, Loc Tho Ward, Nha Trang, Khanh Hoa
     
    5.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell i lyxstil i Trần Phú Beach ligger tio minuters promenad från Nha Trang segelklubb och Nha Trang nattmarknad. Vinpearl strand ligger 4,5 km härifrån. Nha Trang station ligger på 30 minuters gångavstånd.

    ibis Styles Nha Trang 402 kr
    ibis Styles Nha Trang

    ibis Styles Nha Trang

    86 Hung Vuong Street, Loc Tho Ward, Nha Trang, Khanh Hoa
      
     4.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta familjevänliga hotell vid havet i Nha Trang ligger mindre än 2 km från Tram Huong Tower och Nha Trang nattmarknad. Vinpearl strand ligger 4,7 km härifrån. Nha Trang station ligger på 25 minuters gångavstånd.

     Karta

     Använd MrJet om du vill hitta rätt hotell i Lộc Thọ

     Om du bestämt att Lộc Thọ är nästa resmål är det dags att klura på vilket slags boende som kan passa dig. Med MrJet går beslutsprocessen lite snabbare. Våra sökverktyg gör det lätt att leta upp hotell i Lộc Thọ på bara några sekunder, och alternativen är bekvämt sammanställda i en lista. Ett annat sätt att söka är genom att kika på hotellen som markerats på en detaljerad karta. Det är rätt metod om du vill se till att ha nära till stadens spännande attraktioner. På tal om det, du kan filtrera din sökning för att hitta hotell i närheten av destinationens viktigaste landmärken. Det passar dem som redan har ett hum om vad de vill ha nära till under semestern. Med hjälp av hotellbeskrivningarna får du sedan överblick över hotellrum och bekvämligheter, så att du kan välja ett boende som antingen är lyxigt, helt krusidullfritt, eller någonstans mitt emellan.

     Planera resan till ditt hotell i Lộc Thọ

     MrJet hjälper inte bara till att hitta rätt hotell i Lộc Thọ, vi assisterar även när du planerar resan dit. Det spelar ingen roll vilken stad du reser från när du bokar flyg till Lộc Thọ. Ange det flygbolag och den rutt som passar dina önskemål och din budget. Välj sedan resedatum, så gör vi resten. Du som snabbt vill åka från flygplatsen till hotellet kan se till att en bil väntar på dig vid ankomst. Varför inte undersöka om det finns något lämpligt erbjudande på hyrbilar? Det går inte att nog understryka hur mycket smidigare semestern blir när du inte måste anpassa dig efter kollektivtrafiken. Det finns fantastiska sevärdheter bortom stadens gränser, vare sig vill vill besöka små byar eller susa fram på landsbygden.

     Saker att göra nära ditt hotell i Lộc Thọ

     Väl framme i Lộc Thọ väntar mängder av aktiviteter och med MrJet kan du skräddarsy resplanen. Det är bara att prova vårt verktyg för att hitta aktiviteter, så ser du snabbt vad det finns för populära landmärken och attraktioner vid ditt hotell i Lộc Thọ. Med hjälp av den här användarvänliga tjänsten kommer din vistelse i Lộc Thọ att bli oförglömlig. Det är sant vare sig du vill koppla av, hitta barnvänliga saker att göra, eller åka på sightseeing bland alla sevärdheter.


     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma