Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Nästa helg
17 juli - 19 juli

Linxiang hotell

Ramada Plaza Yueyang Linxiang Hämta priser
Ramada Plaza Yueyang Linxiang

Ramada Plaza Yueyang Linxiang

6 Changsheng West Road, Linxiang, Yueyang, Hunan
   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell i Yueyang ligger mindre än fem mil från Yueyang Tower, Jin'eshan-parken och Nahutorget.

  Karta

  När passar det bäst att utforska Linxiang?


  Om du försöker komma fram till när det är bäst att besöka Linxiang, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i Linxiang brukar vara juli och augusti, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är maj och juni, medan de torraste är december och januari.


  Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

  • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 17°C under dagen och 2°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 228 millimeter under denna period.
  • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 31°C under dagen och 11°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 532 millimeter.
  • Medeltemperaturerna under juli till september är 33°C under dagen och 18°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 312 millimeter.
  • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 24°C under dagen och 4°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 209 millimeter.
  • Den genomsnittliga nederbörden under året i Linxiang är 1281 millimeter.

  Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma