Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Nästa helg
25 sep. - 27 sep.

Limone Piemonte hotell

Hotel Edelweiss 882 kr
Hotel Edelweiss

Hotel Edelweiss

STATALE 20 FRAZIONE PANICE 10, Limone Piemonte, cn
   
  0.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta boende i Limone Piemonte ligger nära Valle Vermenagna och Piemontebergen. Limone Piemonte Ski Area och Severino Bottero Gondola ligger också 5 km härifrån.

  osteria b&b il barcollo 789 kr
  osteria b&b il barcollo

  osteria b&b il barcollo

  frazione san bernardo 9, Limone Piemonte, Provincia di Cuneo
    
   0.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta värdshus i Limone Piemonte ligger nära Valle Vermenagna och Piemontebergen. Severino Bottero Gondola och Limone Piemonte Ski Area ligger också 5 km härifrån.

   Borgo Fantino - Alloggi Vacanza Hämta priser
   Borgo Fantino - Alloggi Vacanza

   Borgo Fantino - Alloggi Vacanza

   Corso Nizza 54, Limone Piemonte
     
    0.0 av 5.0 Stjärnor

    Denna lägenhet i bergen ligger nära Valle Vermenagna och Piemontebergen. Limone Piemonte Ski Area och Severino Bottero Gondola ligger också 2 km härifrån. Limone station ligger på 24 minuters gångavstånd.

    Residence Limone Hämta priser
    Residence Limone

    Residence Limone

    Piazza Risorgimento 10, Limone Piemonte, CN
      
     4.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta boende med golfbana i Limone Piemonte ligger nära Valle Vermenagna och Piemontebergen. Limone Piemonte Ski Area och Severino Bottero Gondola ligger också tio minuter härifrån. Limone station ligger bara 2 minuter härifrån till fots.

     Karta

     Hitta hotell i Limone Piemonte


     Du funderar alltså på att åka till Limone Piemonte? Om du vill hitta ett boende nära sevärdheterna, kan du ange dina semesterdatum och använda filtren bredvid sökresultaten för att bo nära områdets höjdpunkter. Du kan välja bland 10 hotell och andra boendealternativ i Limone Piemonte.


     Topphotell och andra boendealternativ i Limone Piemonte


     Du kan enkelt hitta någonstans att bo i Limone Piemonte med MrJet, det är bara att söka efter hotell som har höghastighetsinternet, gratis flygtransfer eller pool till exempel. Du kan använda filtren för att begränsa din hotellsökning så att du kan få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom pentry på rummet eller luftkonditionering.


     Gästerna tycker om dessa hotell i Limone Piemonte, och bland annat deras gratis frukost:

     • Grand Hotel Principe
     • Residence Limone

     Dessa hotell i Limone Piemonte får bra betyg av resenärerna, som brukar uppskatta deras pool:

     • Tre Amis
     • Grand Hotel Principe

     Gäster som bor på dessa hotell i Limone Piemonte brukar uppskatta gymmet:

     • Grand Hotel Principe
     • Tre Amis
     • Residence Limone

     Utforska Limone Piemonte


     I Limone Piemonte finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Limone Piemonte med omnejd:

     • Severino Bottero Gondola
     • Valle Vermenagna
     • Pratonevoso - Mondole
     • Col de Tende
     • Musée des Merveilles
     • Accro de Merveilles
     • Collégiale Notre Dame de l'Assomption

     När du förebereder din resa till Limone Piemonte kan du använda MrJet för att boka ett passande flyg till flygplatsen i Cuneo (CUF-Levaldigi). Du kan bestämma antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som passar bra för dig.


     När passar det bäst att utforska Limone Piemonte?


     Om du försöker komma fram till när det är bäst att resa till Limone Piemonte, kan denna info om vädret vara till hjälp under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Limone Piemonte brukar vara juli och augusti, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är augusti och november, medan de torraste är februari och januari.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 14°C under dagen och 2°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 4 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 25°C under dagen och 7°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 8 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 27°C under dagen och 14°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 9 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 20°C under dagen och 3°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 8 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Limone Piemonte ligger på 29 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma