Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
Ikväll
Till helgen
31 jan. - 2 feb.
Nästa helg
7 feb. - 9 feb.

Limone Piemonte hotell

Grand Hotel Principe Hämta priser
Grand Hotel Principe

Grand Hotel Principe

Via Genova 45, Limone Piemonte, CN
   
  4.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta familjevänliga hotell i bergen i Limone Piemonte ligger nära Valle Vermenagna, Limone Piemonte Ski Area och Severino Bottero Gondola. Col de Tende och Musée des Merveilles ligger också mindre än två mil härifrån. Limone station ligger på 9 minuters gångavstånd.

  Hotel Piccolo Parco 1 108 kr
  Hotel Piccolo Parco

  Hotel Piccolo Parco

  Corso Nizza 9, Limone Piemonte
    
   3.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell i Limone Piemonte ligger nära Valle Vermenagna och Limone Piemonte Ski Area. Severino Bottero Gondola ligger 0,8 km härifrån. Limone station ligger på 10 minuters gångavstånd.

   Residence Limone 1 582 kr
   Residence Limone

   Residence Limone

   Piazza Risorgimento 10, Limone Piemonte, CN
     
    4.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta boende med golfbana i Limone Piemonte ligger fem minuters promenad från Valle Vermenagna och Limone Piemonte Ski Area. Severino Bottero Gondola ligger 0,7 km härifrån. Limone station ligger bara 2 minuter härifrån till fots.

    Hotel Edelweiss Hämta priser
    Hotel Edelweiss

    Hotel Edelweiss

    STATALE 20 FRAZIONE PANICE 10, Limone Piemonte, cn
      
     0.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta boende i Limone Piemonte ligger 15 minuters promenad från Valle Vermenagna och Limone Piemonte Ski Area. Severino Bottero Gondola ligger 4,1 km härifrån.

     Karta

     Hitta hotell i Limone Piemonte


     Du funderar alltså på att åka till Limone Piemonte? Om du vill hitta ett boende nära sevärdheterna, kan du ange dina semesterdatum och använda filtren bredvid sökresultaten för att bo nära områdets höjdpunkter. Du kan välja bland 10 hotell och andra boendealternativ i Limone Piemonte.


     Topphotell och andra boendealternativ i Limone Piemonte


     Du kan enkelt hitta någonstans att bo i Limone Piemonte med MrJet, det är bara att söka efter hotell som har höghastighetsinternet, gratis flygtransfer eller pool till exempel. Du kan använda filtren för att begränsa din hotellsökning så att du kan få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom pentry på rummet eller luftkonditionering.


     Gästerna tycker om dessa hotell i Limone Piemonte, och bland annat deras gratis frukost:

     • Grand Hotel Principe
     • Residence Limone

     Dessa hotell i Limone Piemonte får bra betyg av resenärerna, som brukar uppskatta deras pool:

     • Tre Amis
     • Grand Hotel Principe

     Gäster som bor på dessa hotell i Limone Piemonte brukar uppskatta gymmet:

     • Grand Hotel Principe
     • Tre Amis
     • Residence Limone

     Utforska Limone Piemonte


     I Limone Piemonte finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Limone Piemonte med omnejd:

     • Severino Bottero Gondola
     • Valle Vermenagna
     • Pratonevoso - Mondole
     • Col de Tende
     • Musée des Merveilles
     • Accro de Merveilles
     • Collégiale Notre Dame de l'Assomption

     När du förebereder din resa till Limone Piemonte kan du använda MrJet för att boka ett passande flyg till flygplatsen i Cuneo (CUF-Levaldigi). Du kan bestämma antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som passar bra för dig.


     När passar det bäst att utforska Limone Piemonte?


     Om du försöker komma fram till när det är bäst att resa till Limone Piemonte, kan denna info om vädret vara till hjälp under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Limone Piemonte brukar vara juli och augusti, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är augusti och november, medan de torraste är februari och januari.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 14°C under dagen och 2°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 4 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 25°C under dagen och 7°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 8 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 27°C under dagen och 14°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 9 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 20°C under dagen och 3°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 8 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Limone Piemonte ligger på 29 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma