Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
Ikväll
Till helgen
13 dec. - 15 dec.
Nästa helg
20 dec. - 22 dec.

Liechtenstein hotell

Hotel Oberland 1 244 kr
Hotel Oberland

Hotel Oberland

Bergstrasse 25, Triesenberg
   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell ligger bekvämt nära skidbackarna i Triesenberg, endast 5 km från Vaduz slott, Liechtensteins konstmuseum och Liechtensteins nationalmuseum. Rheinpark Stadium och Malbun Ski Resort ligger dessutom mindre än en mil härifrån.

  Hotel Vaduzerhof 1 446 kr
  Hotel Vaduzerhof

  Hotel Vaduzerhof

  3 Städtle, Vaduz
    
   4.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell i centrala Vaduz ligger en kvarts promenad från Kunstmuseum Liechtenstein och Vaduz slott. Liechtensteins konstmuseum och Liechtensteins nationalmuseum ligger också fem minuter härifrån.

   b_smart hotel Bendern 1 261 kr
   Recension från 23 juli 2017
   Se information
    
   b_smart hotel Bendern

   b_smart hotel Bendern

   Selemad 12, Gamprin
     
    4,0 av 5
    4.0 av 5.0 Stjärnor

    Vi bokade en natt för hemresa . Jätte bra. Men restaurangen hade ingen vinlista utan sa priserna när man fråga. Dåligt tycker vi.

    Parkhotel Sonnenhof 3 812 kr
    Parkhotel Sonnenhof

    Parkhotel Sonnenhof

    Mareestrasse 29 Member Relais, Vaduz
      
     4.5 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell erbjuder familjevänligt boende i Vaduz, endast 15 minuters promenad från Kunstmuseum Liechtenstein, Liechtensteins konstmuseum och Liechtensteins nationalmuseum. Mindre än 15 km härifrån hittar du Vaduz slott och Malbun Ski Resort.

     Topperbjudanden på lyxhotell i Liechtenstein

     Parkhotel Sonnenhof 3 812 kr
     Parkhotel Sonnenhof

     Parkhotel Sonnenhof

     Mareestrasse 29 Member Relais, Vaduz
       
      4.5 av 5.0 Stjärnor

      Detta hotell erbjuder familjevänligt boende i Vaduz, endast 15 minuters promenad från Kunstmuseum Liechtenstein, Liechtensteins konstmuseum och Liechtensteins nationalmuseum. Mindre än 15 km härifrån hittar du Vaduz slott och Malbun Ski Resort.

      Hotel Schatzmann Hämta priser
      Hotel Schatzmann

      Hotel Schatzmann

      Landstrasse 80, Triesen
        
       4.0 av 5.0 Stjärnor

       Detta hotell med möjlighet till skidåkning i Triesen ligger 2,3 km från Liechtensteins nationalmuseum och 3,5 km från Vaduz slott. Liechtensteins konstmuseum och Kunstmuseum Liechtenstein ligger också 3 km härifrån.

       Karta

       Nyligen bokade Liechtenstein hotell

       Använd MrJet om du vill hitta rätt hotell i Liechtenstein

       Om du bestämt att Liechtenstein är nästa resmål är det dags att klura på vilket slags boende som kan passa dig. Med MrJet går beslutsprocessen lite snabbare. Våra sökverktyg gör det lätt att leta upp hotell i Liechtenstein på bara några sekunder, och alternativen är bekvämt sammanställda i en lista. Ett annat sätt att söka är genom att kika på hotellen som markerats på en detaljerad karta. Det är rätt metod om du vill se till att ha nära till stadens spännande attraktioner. På tal om det, du kan filtrera din sökning för att hitta hotell i närheten av destinationens viktigaste landmärken. Det passar dem som redan har ett hum om vad de vill ha nära till under semestern. Med hjälp av hotellbeskrivningarna får du sedan överblick över hotellrum och bekvämligheter, så att du kan välja ett boende som antingen är lyxigt, helt krusidullfritt, eller någonstans mitt emellan.

       Planera resan till ditt hotell i Liechtenstein

       MrJet hjälper inte bara till att hitta rätt hotell i Liechtenstein, vi assisterar även när du planerar resan dit. Det spelar ingen roll vilken stad du reser från när du bokar flyg till Liechtenstein. Ange det flygbolag och den rutt som passar dina önskemål och din budget. Välj sedan resedatum, så gör vi resten. Du som snabbt vill åka från flygplatsen till hotellet kan se till att en bil väntar på dig vid ankomst. Varför inte undersöka om det finns något lämpligt erbjudande på hyrbilar? Det går inte att nog understryka hur mycket smidigare semestern blir när du inte måste anpassa dig efter kollektivtrafiken. Det finns fantastiska sevärdheter bortom stadens gränser, vare sig vill vill besöka små byar eller susa fram på landsbygden.

       Saker att göra nära ditt hotell i Liechtenstein

       Väl framme i Liechtenstein väntar mängder av aktiviteter och med MrJet kan du skräddarsy resplanen. Det är bara att prova vårt verktyg för att hitta aktiviteter, så ser du snabbt vad det finns för populära landmärken och attraktioner vid ditt hotell i Liechtenstein. Med hjälp av den här användarvänliga tjänsten kommer din vistelse i Liechtenstein att bli oförglömlig. Det är sant vare sig du vill koppla av, hitta barnvänliga saker att göra, eller åka på sightseeing bland alla sevärdheter.


       Nya recensioner av hotell i Liechtenstein av resenärer som dig

       Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma