Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Nästa helg
17 juli - 19 juli

Liechtenstein hotell

b_smart hotel Bendern 1 290 kr
Recension från 23 juli 2017
Se information
 
b_smart hotel Bendern

b_smart hotel Bendern

Selemad 12, Gamprin
   
  4,0 av 5
  4.0 av 5.0 Stjärnor

  Vi bokade en natt för hemresa . Jätte bra. Men restaurangen hade ingen vinlista utan sa priserna när man fråga. Dåligt tycker vi.

  Hotel Vaduzerhof Hämta priser
  Hotel Vaduzerhof

  Hotel Vaduzerhof

  3 Städtle, Vaduz
    
   4.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell i centrala Vaduz ligger en kvarts promenad från Liechtensteins konstmuseum och Vaduz slott. Liechtensteins nationalmuseum och Rotes Haus ligger också tio minuter härifrån.

   Hotel Restaurant Weinstube Hämta priser
   Hotel Restaurant Weinstube

   Hotel Restaurant Weinstube

   Churer Strasse 10, Eschen
     
    3.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell i Eschen ligger 4,8 km från Obere Burg Schellenberg och mindre än en mil från Vaduz slott och Churer Gate. Marktgasse och Katzentornet ligger också mindre än en mil härifrån.

    Familien & Sporthotel TURNA Malbun 1 613 kr
    Familien & Sporthotel TURNA Malbun

    Familien & Sporthotel TURNA Malbun

    Im Malbun 53, Triesenberg
      
     3.5 av 5.0 Stjärnor

     Detta familjevänliga hotell i Triesenberg ligger i bergen, endast 0,1 km från Malbun Ski Resort, och mindre än 15 km från Vaduz slott och Liechtensteins konstmuseum. Liechtensteins nationalmuseum och Tamina-klyftan ligger mindre än fyra mil härifrån.

     Topperbjudanden på lyxhotell i Liechtenstein

     Parkhotel Sonnenhof Hämta priser
     Parkhotel Sonnenhof

     Parkhotel Sonnenhof

     Mareestrasse 29, Vaduz
       
      4.5 av 5.0 Stjärnor

      Detta familjevänliga hotell i Vaduz ligger i bergen, en kvarts promenad från Treasury of Liechtenstein Museum och Liechtensteins nationalmuseum.

      Hotel Schatzmann Hämta priser
      Hotel Schatzmann

      Hotel Schatzmann

      Landstrasse 80, Triesen
        
       4.0 av 5.0 Stjärnor

       Detta hotell på landet ligger 2,3 km från Liechtensteins nationalmuseum och 3,5 km från Vaduz slott. Liechtensteins konstmuseum och Rotes Haus ligger också 5 km härifrån.

       Karta

       Använd MrJet om du vill hitta rätt hotell i Liechtenstein

       Om du bestämt att Liechtenstein är nästa resmål är det dags att klura på vilket slags boende som kan passa dig. Med MrJet går beslutsprocessen lite snabbare. Våra sökverktyg gör det lätt att leta upp hotell i Liechtenstein på bara några sekunder, och alternativen är bekvämt sammanställda i en lista. Ett annat sätt att söka är genom att kika på hotellen som markerats på en detaljerad karta. Det är rätt metod om du vill se till att ha nära till stadens spännande attraktioner. På tal om det, du kan filtrera din sökning för att hitta hotell i närheten av destinationens viktigaste landmärken. Det passar dem som redan har ett hum om vad de vill ha nära till under semestern. Med hjälp av hotellbeskrivningarna får du sedan överblick över hotellrum och bekvämligheter, så att du kan välja ett boende som antingen är lyxigt, helt krusidullfritt, eller någonstans mitt emellan.

       Planera resan till ditt hotell i Liechtenstein

       MrJet hjälper inte bara till att hitta rätt hotell i Liechtenstein, vi assisterar även när du planerar resan dit. Det spelar ingen roll vilken stad du reser från när du bokar flyg till Liechtenstein. Ange det flygbolag och den rutt som passar dina önskemål och din budget. Välj sedan resedatum, så gör vi resten. Du som snabbt vill åka från flygplatsen till hotellet kan se till att en bil väntar på dig vid ankomst. Varför inte undersöka om det finns något lämpligt erbjudande på hyrbilar? Det går inte att nog understryka hur mycket smidigare semestern blir när du inte måste anpassa dig efter kollektivtrafiken. Det finns fantastiska sevärdheter bortom stadens gränser, vare sig vill vill besöka små byar eller susa fram på landsbygden.

       Saker att göra nära ditt hotell i Liechtenstein

       Väl framme i Liechtenstein väntar mängder av aktiviteter och med MrJet kan du skräddarsy resplanen. Det är bara att prova vårt verktyg för att hitta aktiviteter, så ser du snabbt vad det finns för populära landmärken och attraktioner vid ditt hotell i Liechtenstein. Med hjälp av den här användarvänliga tjänsten kommer din vistelse i Liechtenstein att bli oförglömlig. Det är sant vare sig du vill koppla av, hitta barnvänliga saker att göra, eller åka på sightseeing bland alla sevärdheter.


       Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma