Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Nästa helg
2 okt. - 4 okt.

Levanger hotell

Thon Hotel Backlund 1 163 kr
Thon Hotel Backlund

Thon Hotel Backlund

Kirkegata 41, Levanger
   
  3.5 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell i centrala Levanger ligger mindre än två mil från Verdal park, Stiklestad kirke och Stiklestad Nasjonale Kultursenter. Labyrinten Trifolium och Steinkjers kyrka ligger också mindre än fem mil härifrån. Levanger station ligger på 5 minuters gångavstånd och till Levanger Rostad station promenerar du på 17 minuter.

  Radisson Blu Royal Garden Hotel 1 030 kr
  Radisson Blu Royal Garden Hotel

  Radisson Blu Royal Garden Hotel

  Kjopmannsgata 73, Trondheim
    
   4.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell med miljövänlig profil i Centrala Trondheim ligger mindre än 2 km från Olavshallen konserthus och S:t Olavs universitetssjukhus. Trondhjems Sjøfartsmuseum och Brattøra ligger också fem minuter härifrån. Trondheims centralstation ligger på 6 minuters gångavstånd och till Trondheim Skansen station promenerar du på 17 minuter.

   Clarion Hotel Trondheim 1 211 kr
   Clarion Hotel Trondheim

   Clarion Hotel Trondheim

   Brattørkaia 1, Trondheim
     
    4.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta familjevänliga hotell nära flygplatsen i Trondheim ligger nära Brattøra, Pirbadet och Rockheim. S:t Olavs universitetssjukhus ligger 2,7 km härifrån. Trondheims centralstation ligger på 6 minuters gångavstånd och till Trondheim Skansen station promenerar du på 20 minuter.

    Comfort Hotel Trondheim 1 021 kr
    Comfort Hotel Trondheim

    Comfort Hotel Trondheim

    Krambugata 3, Trondheim
      
     3.5 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell i Centrala Trondheim ligger mindre än 2 km från Olavshallen konserthus och S:t Olavs universitetssjukhus. Trondhjems Sjøfartsmuseum och Vitensenteret i Trondheim ligger också fem minuter härifrån. Trondheims centralstation ligger på 6 minuters gångavstånd och till Trondheim Skansen station promenerar du på 16 minuter.

     Karta

     Topphotell och andra boendealternativ i Levanger


     Det är lätt att hitta någonstans att bo i Levanger med MrJet, du kan söka efter hotell som erbjuder höghastighetsinternet, en pool eller gratis flygtransfer till exempel. Använd gärna filtren för att begränsa din sökning och få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom pentry på rummet eller luftkonditionering.


     Gästerna gillar detta hotell i Levanger och deras gratis frukost:

     • Thon Hotel Backlund

     Utforska Levanger


     I Levanger finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Levanger med omnejd:

     • Verdal park
     • Stiklestad kirke
     • Stiklestad Nasjonale Kultursenter
     • Stjørdals Golfklubb
     • Kimen kulturhus

     När du planerar din resa till Levanger kan du använda MrJet för att hitta ett bra flyg till flygplatsen i Trondheim (TRD-Vaernes). Du kan ställa in antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som passar dina behov.


     När passar det bäst att utforska Levanger?


     Om du undrar när det är bäst att besöka Levanger, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i Levanger brukar vara juli och augusti, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är mars och augusti, medan de torraste är april och maj.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 6°C under dagen och -5°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 9 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 18°C under dagen och 0°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 6 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 19°C under dagen och 6°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 9 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 11°C under dagen och -4°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 9 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Levanger ligger på 33 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma