Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
Ikväll
Till helgen
31 jan. - 2 feb.
Nästa helg
7 feb. - 9 feb.

Leninakan hotell

Nane Hotel 899 kr
Nane Hotel

Nane Hotel

Garegin Nzhdeh Avenue 1, Leninakan, Shirak Province
   
  4.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell i Leninakan ligger 2,4 km från Freedom Square och 3,2 km från Gyumri-stadion. Haritchavank-klostret ligger 35,6 km härifrån.

  Hotel Plaza Viktoria Hämta priser
  Hotel Plaza Viktoria

  Hotel Plaza Viktoria

  244/1 Abovyan street, Leninakan
    
   3.5 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell i Leninakan ligger 15 minuters promenad från Freedom Square och Gyumri-stadion. Haritchavank-klostret ligger 34,2 km härifrån.

   Olympic Hotel 800 kr
   Olympic Hotel

   Olympic Hotel

   Mher Mkrtchyan str., Leninakan, Shirak
     
    3.5 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell i Leninakan ligger 1,7 km från Freedom Square och 2,3 km från Gyumri-stadion. Haritchavank-klostret ligger 34,8 km härifrån.

    Tomu's Hotel 468 kr
    Tomu's Hotel

    Tomu's Hotel

    58 Gorki Street, Leninakan, Shirak Province
      
     3.5 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell i Leninakan ligger mindre än 2 km från Freedom Square och Gyumri-stadion. Haritchavank-klostret ligger 34,4 km härifrån.

     Karta

     Utforska Leninakan


     I Leninakan finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Leninakan med omnejd:

     • Freedom Square
     • Gyumri-stadion
     • Haritchavank-klostret

     När passar det bäst att utforska Leninakan?


     Om du funderar på när det är bäst att resa till Leninakan, kan denna info om vädret vara till hjälp under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Leninakan brukar vara augusti och juli, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är maj och juli, medan de torraste är december och januari.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 8°C under dagen och -17°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 6 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 24°C under dagen och -3°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 13 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 27°C under dagen och 4°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 13 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 19°C under dagen och -14°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 6 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Leninakan är 38 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma