Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
29 maj - 31 maj

Lefke hotell

Poed Residences 657 kr
Poed Residences

Poed Residences

Aidonion, Platres, Limassol
   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta lägenhetshotell i Platres ligger 2,1 km från Millomeris-vattenfallet och 3,2 km från Caledonia Falls. Troodos och Olympus ligger också mindre än 15 km härifrån.

  Forest Park Hotel 736 kr
  Forest Park Hotel

  Forest Park Hotel

  62 Spyrou Kyprianou Street, Platres
    
   4.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta familjevänliga hotell i bergen i Platres ligger mindre än 5 km från Millomeris-vattenfallet och Caledonia Falls. Olympus och Troodos ligger också mindre än 15 km härifrån.

   Lioness' Fountain Villa Hämta priser
   Lioness' Fountain Villa

   Lioness' Fountain Villa

   28th Octovriou Street, Kannávia
     
    4.0 av 5.0 Stjärnor

    Denna villa i Kannávia ligger i samma område som Panagia Podithou-kyrkan och Sankt Nikolaus på takets kyrka. Sevärdheter i regionen inkluderar även Troodos och Olympus.

    Casale Panayiotis 1 956 kr
    Casale Panayiotis

    Casale Panayiotis

    Markou Drakou 80, Kalopanayiotis, Nicosia
      
     4.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell med spa i bergen ligger 3,5 km från Ayia Triada och 18,9 km från Kykkos munkkloster. Olympus och Troodos ligger också mindre än 25 km härifrån.

     Karta

     Utforska Lefke


     I Lefke finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Lefke med omnejd:

     • Panagia Podithou-kyrkan
     • Sankt Nikolaus på takets kyrka
     • Kykkos munkkloster
     • Olympus
     • Millomeris-vattenfallet

     När passar det bäst att utforska Lefke?


     Om du undrar när det är bäst att besöka Lefke, kan denna info om vädret vara till hjälp under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Lefke brukar vara augusti och september, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är januari och november, medan de torraste är september och april.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 20°C under dagen och 8°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 19 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 30°C under dagen och 11°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 4 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 31°C under dagen och 18°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 1 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 29°C under dagen och 9°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 16 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Lefke är 40 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma