Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
Ikväll
Till helgen
31 jan. - 2 feb.
Nästa helg
7 feb. - 9 feb.

Langfang hotell

Four Points By Sheraton Langfang, Guan 756 kr
Four Points By Sheraton Langfang, Guan

Four Points By Sheraton Langfang, Guan

No.6 Dongfang Street, North District, Gu'an Industrial Park, Langfang, Hebei
   
  4.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell i Langfang ligger 7,1 km från Forest Holiday Golf Club och 7,7 km från Beijing Wildlife Park. Ancient Mulberry Garden och Dabaotai Han Dynasty Tomb ligger också mindre än fem mil härifrån.

  Hilton Wen'an 721 kr
  Hilton Wen'an

  Hilton Wen'an

  Luneng beautiful village Wen'an, Langfang, Hebei
    
   0.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell ståtar med ett läge vid vattnet.

   Sheraton Langfang Chaobai River Hotel 731 kr
   Sheraton Langfang Chaobai River Hotel

   Sheraton Langfang Chaobai River Hotel

   Corner of Jiangtan Rd and Changtong Rd, Dachang Chaobai River Industrial Zone, Langfang, Hebei
     
    4.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell ståtar med ett läge i Dachang och ligger 16,1 km från Grand Canal Forest Park.

    Holiday Inn Express Langfang Park View 335 kr
    Holiday Inn Express Langfang Park View

    Holiday Inn Express Langfang Park View

    No. 195 Jinguang West Road, Anci District, Langfang, Hebei
      
     3.5 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell i Guangyang ligger 6,1 km från Landfang Cultural Art Park och 10,7 km från Langfang International Conference and Exhibition Center. Ancient Mulberry Garden och Beijing Wildlife Park ligger också mindre än fyra mil härifrån.

     Karta

     Använd MrJet om du vill hitta rätt hotell i Langfang

     Om du bestämt att Langfang är nästa resmål är det dags att klura på vilket slags boende som kan passa dig. Med MrJet går beslutsprocessen lite snabbare. Våra sökverktyg gör det lätt att leta upp hotell i Langfang på bara några sekunder, och alternativen är bekvämt sammanställda i en lista. Ett annat sätt att söka är genom att kika på hotellen som markerats på en detaljerad karta. Det är rätt metod om du vill se till att ha nära till stadens spännande attraktioner. På tal om det, du kan filtrera din sökning för att hitta hotell i närheten av destinationens viktigaste landmärken. Det passar dem som redan har ett hum om vad de vill ha nära till under semestern. Med hjälp av hotellbeskrivningarna får du sedan överblick över hotellrum och bekvämligheter, så att du kan välja ett boende som antingen är lyxigt, helt krusidullfritt, eller någonstans mitt emellan.

     Planera resan till ditt hotell i Langfang

     MrJet hjälper inte bara till att hitta rätt hotell i Langfang, vi assisterar även när du planerar resan dit. Det spelar ingen roll vilken stad du reser från när du bokar flyg till Langfang. Ange det flygbolag och den rutt som passar dina önskemål och din budget. Välj sedan resedatum, så gör vi resten. Du som snabbt vill åka från flygplatsen till hotellet kan se till att en bil väntar på dig vid ankomst. Varför inte undersöka om det finns något lämpligt erbjudande på hyrbilar? Det går inte att nog understryka hur mycket smidigare semestern blir när du inte måste anpassa dig efter kollektivtrafiken. Det finns fantastiska sevärdheter bortom stadens gränser, vare sig vill vill besöka små byar eller susa fram på landsbygden.

     Saker att göra nära ditt hotell i Langfang

     Väl framme i Langfang väntar mängder av aktiviteter och med MrJet kan du skräddarsy resplanen. Det är bara att prova vårt verktyg för att hitta aktiviteter, så ser du snabbt vad det finns för populära landmärken och attraktioner vid ditt hotell i Langfang. Med hjälp av den här användarvänliga tjänsten kommer din vistelse i Langfang att bli oförglömlig. Det är sant vare sig du vill koppla av, hitta barnvänliga saker att göra, eller åka på sightseeing bland alla sevärdheter.


     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma