Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
14 aug. - 16 aug.
Nästa helg
21 aug. - 23 aug.

Langfang hotell

Hilton Wen'an 696 kr
Hilton Wen'an

Hilton Wen'an

Luneng beautiful village Wen'an, Langfang, Hebei
   
  0.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell ståtar med ett läge vid vattnet.

  KHOS Langfang 567 kr
  KHOS Langfang

  KHOS Langfang

  No.158 Jian She Road, GuangYang District, Langfang, Hebei Province
    
   5.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell i lyxstil i Guangyang ligger mindre än fem mil från Beijing University of Technology, Himlens tempel och Beijing University of Technology Gymnasium. Hongqiao marknad och China World Trade Center ligger också mindre än fem mil härifrån.

   Wanda Realm Langfang 931 kr
   Wanda Realm Langfang

   Wanda Realm Langfang

   No.50 Xinhua Road, Building A, Wanda Square, Langfang, Hebei
     
    5.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell i lyxstil i Guangyang ligger 5,6 km från Landfang Cultural Art Park och 9,9 km från Langfang International Conference and Exhibition Center. Nanhaizi Milu Park och Beijing Curio City ligger också mindre än fem mil härifrån.

    Holiday Inn Langfang Xianghe 600 kr
    Holiday Inn Langfang Xianghe

    Holiday Inn Langfang Xianghe

    West of Wuyi Road, South of Xinhua Avenue, Langfang, Langfang
      
     3.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell i Xianghe ligger mindre än fem mil från Sanhes folkpark, Langfang International Conference and Exhibition Center och Landfang Cultural Art Park. Beijing Yansha Outlets och Happy Valley nöjespark ligger också mindre än fem mil härifrån.

     Karta

     Använd MrJet om du vill hitta rätt hotell i Langfang

     Om du bestämt att Langfang är nästa resmål är det dags att klura på vilket slags boende som kan passa dig. Med MrJet går beslutsprocessen lite snabbare. Våra sökverktyg gör det lätt att leta upp hotell i Langfang på bara några sekunder, och alternativen är bekvämt sammanställda i en lista. Ett annat sätt att söka är genom att kika på hotellen som markerats på en detaljerad karta. Det är rätt metod om du vill se till att ha nära till stadens spännande attraktioner. På tal om det, du kan filtrera din sökning för att hitta hotell i närheten av destinationens viktigaste landmärken. Det passar dem som redan har ett hum om vad de vill ha nära till under semestern. Med hjälp av hotellbeskrivningarna får du sedan överblick över hotellrum och bekvämligheter, så att du kan välja ett boende som antingen är lyxigt, helt krusidullfritt, eller någonstans mitt emellan.

     Planera resan till ditt hotell i Langfang

     MrJet hjälper inte bara till att hitta rätt hotell i Langfang, vi assisterar även när du planerar resan dit. Det spelar ingen roll vilken stad du reser från när du bokar flyg till Langfang. Ange det flygbolag och den rutt som passar dina önskemål och din budget. Välj sedan resedatum, så gör vi resten. Du som snabbt vill åka från flygplatsen till hotellet kan se till att en bil väntar på dig vid ankomst. Varför inte undersöka om det finns något lämpligt erbjudande på hyrbilar? Det går inte att nog understryka hur mycket smidigare semestern blir när du inte måste anpassa dig efter kollektivtrafiken. Det finns fantastiska sevärdheter bortom stadens gränser, vare sig vill vill besöka små byar eller susa fram på landsbygden.

     Saker att göra nära ditt hotell i Langfang

     Väl framme i Langfang väntar mängder av aktiviteter och med MrJet kan du skräddarsy resplanen. Det är bara att prova vårt verktyg för att hitta aktiviteter, så ser du snabbt vad det finns för populära landmärken och attraktioner vid ditt hotell i Langfang. Med hjälp av den här användarvänliga tjänsten kommer din vistelse i Langfang att bli oförglömlig. Det är sant vare sig du vill koppla av, hitta barnvänliga saker att göra, eller åka på sightseeing bland alla sevärdheter.


     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma