Reserestriktioner kan gälla för Indonesien, som till exempel självisolering, på grund av covid-19.

Billiga hotell i Lamongan - 107 att välja från

Hotell från 177 kr

Kolla hotellpriser i Lamongan

Lamongan hotell

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Lamongan
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Hitta hotell i Lamongan

Det är absolut värt att besöka Lamongan, men om du inte hittar något boende och letar efter andra alternativ, kan denna stad i närheten vara en bra lösning.

  • 2 hotell i Gresik

Utforska Lamongan

I Lamongan finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Lamongan med omnejd:

  • Ciputra Waterpark
  • Ciputra Golf Club

När du förebereder din resa till Lamongan kan du använda MrJet för att boka ett bra flyg till flygplatsen i Surabaya (SUB-Juanda). Du kan bestämma antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som du vill ha.

När passar det bäst att utforska Lamongan?

Om du försöker komma fram till när det är bäst att besöka Lamongan, kan denna info om vädret vara bra att ha under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Lamongan brukar vara oktober och november, och de kallaste augusti och september. De regnigaste månaderna är april och januari, medan de torraste är september och augusti.

Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

  • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 32°C under dagen och 24°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 736 millimeter under denna period.
  • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 32°C under dagen och 23°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 445 millimeter.
  • Medeltemperaturerna under juli till september är 33°C under dagen och 23°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 55 millimeter.
  • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 33°C under dagen och 23°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 437 millimeter.
  • Snittet för den årliga nederbörden i Lamongan ligger på 1673 millimeter.