Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
Ikväll
Till helgen
21 feb. - 23 feb.
Nästa helg
28 feb. - 1 mars

Lakatamia hotell

Classic Hotel 894 kr
Classic Hotel

Classic Hotel

94 Rigenis Street, Nikosia
   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell i centrala Nikosia ligger mindre än 2 km från Venetianska muren och Famagusta stadsport (stadsport, kulturcenter). Solomou-torget och Nicosia teatern ligger också fem minuter härifrån.

  Hilton Nicosia 1 946 kr
  Hilton Nicosia

  Hilton Nicosia

  1 Achaion Street, 2413, Egkomi, Nicosia
    
   4.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta familjevänliga hotell i Egkomi ligger i en nationalpark, mindre än 3 km från European University Cyprus och Cyprus International State Fair. Cyperns museum (arkeologiskt museum) och Solomou-torget ligger dessutom 5 km härifrån.

   The Landmark Nicosia 1 962 kr
   The Landmark Nicosia

   The Landmark Nicosia

   98 Archbishop Makarios III Avenue, Nikosia
     
    5.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta familjevänliga hotell i Nikosia ligger i affärskvarteren, mindre än 2 km från Cyperns universitet och Venetianska muren. Famagusta stadsport (stadsport, kulturcenter) och Solomou-torget ligger endast 3 km härifrån.

    Cleopatra Hotel 995 kr
    Cleopatra Hotel

    Cleopatra Hotel

    Florinis 8, Nikosia
      
     4.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell i centrala Nikosia ligger mindre än 2 km från Venetianska muren och Famagusta stadsport (stadsport, kulturcenter). Eleftheria-torget och Cyperns bibliotek ligger också tio minuter härifrån.

     Karta

     Utforska Lakatamia


     I Lakatamia finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Lakatamia med omnejd:

     • Cyperns museum
     • Makario stadion
     • Cyprus International State Fair
     • Orphanides shoppingcenter
     • GSP stadion
     • European University Cyprus
     • Mall of Cyprus shoppingcenter

     När du planerar resan till Lakatamia kan du använda MrJet för att boka ett passande flyg till flygplatsen i Larnaka (LCA-Larnaca Intl.). Du kan välja antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som passar bra för dig.


     När passar det bäst att utforska Lakatamia?


     Om du funderar på när det är bäst att åka till Lakatamia, kan denna info om vädret vara till hjälp under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Lakatamia brukar vara augusti och juli, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är november och december, medan de torraste är september och maj.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 21°C under dagen och 6°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 9 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 33°C under dagen och 9°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 3 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 35°C under dagen och 17°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 0 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 29°C under dagen och 7°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 8 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Lakatamia är 20 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma