Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Nästa helg
30 okt. - 1 nov.

Lagos de Moreno hotell

Hacienda Sepulveda Hotel & SPA Hämta priser
Hacienda Sepulveda Hotel & SPA

Hacienda Sepulveda Hotel & SPA

Carretera Lagos-El Puesto, Sepulveda, Lagos de Moreno, JAL
   
  4.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell med spa ligger på landet, endast 8,8 km från Pedro Moreno Stadium och mindre än två mil från Centro Universitario de los Lagos (CULAGOS) och Estadio Panamericano de Beisbol (basebollarena). Lagos de Moreno-mässan ligger 18,7 km härifrån.

  Casa Marfil - Hostel Hämta priser
  Casa Marfil - Hostel

  Casa Marfil - Hostel

  Francisco I Madero 477, Lagos de Moreno, JAL
    
   2.5 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell i Lagos de Moreno ligger 0,6 km från Pedro Moreno Stadium och mindre än 5 km från Centro Universitario de los Lagos (CULAGOS) och Lagos de Moreno-mässan. Estadio Panamericano de Beisbol (basebollarena) ligger 8,1 km härifrån.

   Galerias Hotel Hämta priser
   Galerias Hotel

   Galerias Hotel

   Boulevard Orozco y Jimenez 1739, Lagos de Moreno, JAL
     
    3.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell i Lagos de Moreno ligger 1,4 km från Lagos de Moreno-mässan och mindre än 5 km från Pedro Moreno Stadium och Centro Universitario de los Lagos (CULAGOS). Estadio Panamericano de Beisbol (basebollarena) ligger 3,9 km härifrån.

    Echological - Glamping Hämta priser
    Echological - Glamping

    Echological - Glamping

    Camino a Bernalejo km 6, Comanja de Corona, Lagos de Moreno, JAL
      
     2.0 av 5.0 Stjärnor

     Denna camping med spa i bergen ligger 1,4 km från Lagos de Moreno-mässan och mindre än 5 km från Estadio Panamericano de Beisbol (basebollarena) och Pedro Moreno Stadium. Centro Universitario de los Lagos (CULAGOS) ligger 6 km härifrån.

     Karta

     Hitta hotell i Lagos de Moreno


     Du tänker alltså ta en semester i Lagos de Moreno? Om du vill ha ett boende som ligger nära sevärdheterna, kan du ange dina semesterdatum och använda filtren bredvid sökresultaten för att få träffar nära områdets höjdpunkter. Du kan välja bland 7 hotell och andra boendealternativ i Lagos de Moreno.


     Topphotell och andra boendealternativ i Lagos de Moreno


     Det går lätt att hitta boende i Lagos de Moreno med MrJet, det är bara att söka efter hotell som har höghastighetsinternet, en pool eller gratis flygtransfer till exempel. Använd gärna filtren för att begränsa hotellsökningen så att du kan få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom pentry på rummet eller luftkonditionering.


     Dessa hotell i Lagos de Moreno får bra betyg av resenärerna, som brukar uppskatta deras pool:

     • Hacienda Sepulveda Hotel & SPA
     • Hotel Casa Grande & Centro de Negocios

     Resenärer som bor på dessa hotell i Lagos de Moreno brukar tycka om gymmet:

     • Hotel Casa Grande & Centro de Negocios
     • Lagos Inn

     Utforska Lagos de Moreno


     I Lagos de Moreno finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Lagos de Moreno med omnejd:

     • Pedro Moreno Stadium
     • Centro Universitario de los Lagos
     • Lagos de Moreno-mässan
     • Estadio Panamericano de Beisbol
     • Sierra de Lobos-parken

     När du planerar din resa till Lagos de Moreno kan du använda MrJet för att boka ett passande flyg till flygplatsen i Aguascalientes, Aguascalientes (AGU-Licenciado Jesus Teran Peredo Intl.). Du kan ställa in antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som du vill ha.


     När passar det bäst att utforska Lagos de Moreno?


     Om du undrar när det är bäst att åka till Lagos de Moreno, kan denna info om vädret vara bra att ha under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Lagos de Moreno brukar vara maj och april, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är juli och augusti, medan de torraste är mars och december.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 27°C under dagen och 5°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 113 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 29°C under dagen och 10°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 345 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 26°C under dagen och 13°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 601 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 24°C under dagen och 6°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 194 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Lagos de Moreno är 1253 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma