Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
27 nov. - 29 nov.
Nästa helg
4 dec. - 6 dec.

Lagoa de Pedras hotell

Pousada Pedra Grande 510 kr
Pousada Pedra Grande

Pousada Pedra Grande

Alameda Bambu, 25 Vila Rural Holandesa, Zona Rural, Serra de Sao Bento, RN
   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta vandrarhem ligger i Serra de Sao Bento.

  Rio das Garças Eco Resort 302 kr
  Rio das Garças Eco Resort

  Rio das Garças Eco Resort

  Rua da Floresta, 78, São José de Mipibu
    
   3.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta lägenhetshotell i São José de Mipibu ligger mindre än två mil från Estátua dos Reis Magos, Cidade Jardim shoppingcentrum och Julgran. Via Direta shoppingcentrum ligger 19,3 km härifrån.

   Rio das Garças Eco Resort - CN Hämta priser
   Rio das Garças Eco Resort - CN

   Rio das Garças Eco Resort - CN

   Rua da Floresta, 79, São José de Mipibu
     
    3.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell i São José de Mipibu ligger mindre än två mil från Estátua dos Reis Magos, Cidade Jardim shoppingcentrum och Julgran. Via Direta shoppingcentrum ligger 19,3 km härifrån.

    OYO Hotel Casa Grande Hämta priser
    OYO Hotel Casa Grande

    OYO Hotel Casa Grande

    BR-101 - Vila Helena, Goianinha, RN
      
     2.5 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell i Goianinha ligger 17,6 km från Nossa Senhora Aparecida kapell och mindre än tre mil från Pipa strand och Guarairas-stranden. Tibau do Sul-stranden och Giz strand ligger också mindre än tre mil härifrån.

     Karta

     Använd MrJet om du vill hitta rätt hotell i Lagoa de Pedras

     Om du bestämt att Lagoa de Pedras är nästa resmål är det dags att klura på vilket slags boende som kan passa dig. Med MrJet går beslutsprocessen lite snabbare. Våra sökverktyg gör det lätt att leta upp hotell i Lagoa de Pedras på bara några sekunder, och alternativen är bekvämt sammanställda i en lista. Ett annat sätt att söka är genom att kika på hotellen som markerats på en detaljerad karta. Det är rätt metod om du vill se till att ha nära till stadens spännande attraktioner. På tal om det, du kan filtrera din sökning för att hitta hotell i närheten av destinationens viktigaste landmärken. Det passar dem som redan har ett hum om vad de vill ha nära till under semestern. Med hjälp av hotellbeskrivningarna får du sedan överblick över hotellrum och bekvämligheter, så att du kan välja ett boende som antingen är lyxigt, helt krusidullfritt, eller någonstans mitt emellan.

     Planera resan till ditt hotell i Lagoa de Pedras

     MrJet hjälper inte bara till att hitta rätt hotell i Lagoa de Pedras, vi assisterar även när du planerar resan dit. Det spelar ingen roll vilken stad du reser från när du bokar flyg till Lagoa de Pedras. Ange det flygbolag och den rutt som passar dina önskemål och din budget. Välj sedan resedatum, så gör vi resten. Du som snabbt vill åka från flygplatsen till hotellet kan se till att en bil väntar på dig vid ankomst. Varför inte undersöka om det finns något lämpligt erbjudande på hyrbilar? Det går inte att nog understryka hur mycket smidigare semestern blir när du inte måste anpassa dig efter kollektivtrafiken. Det finns fantastiska sevärdheter bortom stadens gränser, vare sig vill vill besöka små byar eller susa fram på landsbygden.

     Saker att göra nära ditt hotell i Lagoa de Pedras

     Väl framme i Lagoa de Pedras väntar mängder av aktiviteter och med MrJet kan du skräddarsy resplanen. Det är bara att prova vårt verktyg för att hitta aktiviteter, så ser du snabbt vad det finns för populära landmärken och attraktioner vid ditt hotell i Lagoa de Pedras. Med hjälp av den här användarvänliga tjänsten kommer din vistelse i Lagoa de Pedras att bli oförglömlig. Det är sant vare sig du vill koppla av, hitta barnvänliga saker att göra, eller åka på sightseeing bland alla sevärdheter.


     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma