Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
Ikväll
Till helgen
28 feb. - 1 mars
Nästa helg
6 mars - 8 mars

Lages hotell

Zago Hotel Hämta priser
Zago Hotel

Zago Hotel

Av. Duque de Caxias 579, Lages, SC
   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell i Lages ligger mindre än 2 km från Parque Jonas Ramos, Teatro Marajoara och Nereu Ramos minnesmärke. Lages katedral och Lages kulturcentrum ligger också 2 km härifrån.

  Boqueirão Hotel Fazenda Hämta priser
  Boqueirão Hotel Fazenda

  Boqueirão Hotel Fazenda

    
   3.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta familjevänliga hotell i Lages ligger mindre än en mil från Lages kulturcentrum, Thiago de Castros historiska museum och Lages katedral. Boulevard Lages shoppingcenter och Parque Jonas Ramos ligger också mindre än 15 km härifrån.

   Map Hotel Hämta priser
   Map Hotel

   Map Hotel

   Rua Hercilio Luz, 522, Lages, SC
     
    3.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell i Lages ligger tio minuters promenad från Thiago de Castros historiska museum, Lages kulturcentrum och Teatro Marajoara. Lages katedral och Nereu Ramos minnesmärke ligger också tio minuter härifrån.

    Hotéis Le Canard Hämta priser
    Hotéis Le Canard

    Hotéis Le Canard

    Av Presidente Vargas 255, Lages
      
     3.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell i Lages ligger en kvarts promenad från Parque Jonas Ramos, Nereu Ramos minnesmärke och Teatro Marajoara. Lages katedral och Lages kulturcentrum ligger också 2 km härifrån.

     Karta

     Hitta hotell i Lages


     Du funderar alltså på att resa till Lages? Om du vill hitta ett boende i närheten av sevärdheterna, kan du ange dina semesterdatum och använda filtren bredvid sökresultaten för att få träffar nära områdets höjdpunkter. Du kan välja bland 9 hotell och andra boendealternativ i Lages.


     Topphotell och andra boendealternativ i Lages


     Det går lätt att hitta någonstans att bo i Lages med MrJet, det är bara att söka efter hotell som erbjuder höghastighetsinternet, gratis flygtransfer eller pool till exempel. Du kan använda filtren för att begränsa din sökning och få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom pentry på rummet eller luftkonditionering.


     Gästerna tycker om detta hotell i Lages och nämner ofta deras gratis frukost:

     • Map Hotel

     Gäster som bor på detta hotell i Lages brukar uppskatta fitnesscentret:

     • MAP Hotel

     Utforska Lages


     I Lages finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Lages med omnejd:

     • Teatro Marajoara
     • Lages kulturcentrum
     • Thiago de Castros historiska museum
     • Lages katedral
     • Nereu Ramos minnesmärke
     • Parque Jonas Ramos
     • Jones Minosso Gymnasium

     När passar det bäst att utforska Lages?


     Om du försöker komma fram till när det är bäst att besöka Lages, kan denna info om vädret vara till hjälp under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Lages brukar vara mars och februari, och de kallaste juli och juni. De regnigaste månaderna är oktober och januari, medan de torraste är juli och maj.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 22°C under dagen och 16°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 394 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 21°C under dagen och 9°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 292 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 17°C under dagen och 9°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 343 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 21°C under dagen och 12°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 359 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Lages ligger på 1388 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma