Billiga hotell i Kyadzi - 8 att välja från

Hotell

Kolla hotellpriser i Kyadzi

Kyadzi hotell

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Kyadzi
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Utforska Kyadzi

I Kyadzi finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Kyadzi med omnejd:

  • Mt Kuro
  • Stephantsmindas historiska museum

När du planerar resan till Kyadzi kan du använda MrJet för att hitta ett bra flyg till flygplatsen i Vladikavkaz (OGZ-Beslan). Du kan välja antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som passar bra för dig.

När passar det bäst att utforska Kyadzi?

Om du funderar på när det är bäst att resa till Kyadzi, kan denna info om vädret vara till hjälp under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Kyadzi brukar vara juli och augusti, och de kallaste februari och januari. De regnigaste månaderna är juni och juli, medan de torraste är januari och februari.

Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

  • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 13°C under dagen och -5°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 61 millimeter under denna period.
  • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 29°C under dagen och 3°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 182 millimeter.
  • Medeltemperaturerna under juli till september är 30°C under dagen och 10°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 163 millimeter.
  • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 20°C under dagen och -4°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 83 millimeter.
  • Den genomsnittliga nederbörden under året i Kyadzi ligger på 489 millimeter.