Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
10 apr. - 12 apr.
Nästa helg
17 apr. - 19 apr.

Kvikkjokk hotell

Clarion Hotel Sense 845 kr
Clarion Hotel Sense

Clarion Hotel Sense

Skeppsbrogatan 34 SE, Luleå
   
  4.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell i centrala Luleå ligger fem minuters promenad från Kulturens Hus och Isbanan. Luleå domkyrka och Luleås tekniska universitet ligger också 5 km härifrån. Luleå centralstation ligger på 8 minuters gångavstånd.

  Quality Hotel Lulea 840 kr
  Recension från 22 apr. 2018
  Se information
   
  Quality Hotel Lulea

  Quality Hotel Lulea

  Storgatan 17, Luleå
    
   5,0 av 5
   3.5 av 5.0 Stjärnor

   Bor alltid på detta hotell, utmärkt läge lugn atmosfär

   SPiS Hotell & Hostel 535 kr
   Recension från 27 okt. 2017
   Se information
    
   SPiS Hotell & Hostel

   SPiS Hotell & Hostel

   Bergmästaregatan 7, Kiruna
     
    3,5 av 5
    2.5 av 5.0 Stjärnor

    Enkel hotelldel, snoffsig reception och matrum/restaurang.

    Comfort Hotel Arctic 995 kr
    Comfort Hotel Arctic

    Comfort Hotel Arctic

    Sandviksgatan 82, Luleå
      
     3.5 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell i centrala Luleå ligger tio minuters promenad från Luleå domkyrka och Kulturens Hus. Isbanan och Luleås tekniska universitet ligger också 5 km härifrån. Luleå centralstation ligger bara 3 minuter härifrån till fots.

     Karta

     När passar det bäst att utforska Kvikkjokk?


     Om du undrar när det är bäst att åka till Kvikkjokk, kan denna info om vädret vara bra att ha under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Kvikkjokk brukar vara juli och augusti, och de kallaste februari och januari. De regnigaste månaderna är oktober och februari, medan de torraste är maj och augusti.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 3°C under dagen och -6°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 7 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 15°C under dagen och -2°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 5 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 17°C under dagen och 4°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 6 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 9°C under dagen och -4°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 7 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Kvikkjokk är 25 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma