Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
Ikväll
Till helgen
31 jan. - 2 feb.
Nästa helg
7 feb. - 9 feb.

Kutna Hora hotell

Hotel Medinek Old Town 503 kr
Hotel Medinek Old Town

Hotel Medinek Old Town

Palackeho namesti 316, Kutna Hora
   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell med spa i ett historiskt område ligger nära Italian Court (Vlassky Dvur) och Church of Saint James. Hradeks gruvmuseum och S:ta Barbarakyrkan ligger också tio minuter härifrån.

  Vila U Varhanáře 573 kr
  Vila U Varhanáře

  Vila U Varhanáře

  Barborska 11, Kutna Hora
    
   3.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell i centrala Kutna Hora ligger fem minuters promenad från Hradeks gruvmuseum, S:ta Barbarakyrkan och Italian Court (Vlassky Dvur). Church of Saint James och Jungfru Marias och Johannes Döparens kyrka ligger också 3 km härifrån.

   Hotel U Kata 456 kr
   Hotel U Kata

   Hotel U Kata

   Štefánikova 92, Kutna Hora
     
    3.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell i centrala Kutna Hora ligger tio minuters promenad från Church of Saint James och Italian Court (Vlassky Dvur). Hradeks gruvmuseum och S:ta Barbarakyrkan ligger också 2 km härifrån.

    Hotel Opat 769 kr
    Hotel Opat

    Hotel Opat

    Husova 138, Kutna Hora
      
     3.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell i ett historiskt område ligger fem minuters promenad från Italian Court (Vlassky Dvur) och Hradeks gruvmuseum. Church of Saint James och S:ta Barbarakyrkan ligger också tio minuter härifrån.

     Karta

     Hitta hotell i Kutna Hora


     Du funderar alltså på att åka till Kutna Hora? Om du vill hitta ett boende som ligger nära sevärdheterna, kan du ange dina semesterdatum och använda filtren bredvid sökresultaten för att få träffar nära områdets höjdpunkter. Du kan välja bland 10 hotell och andra boendealternativ i Kutna Hora.


     Topphotell och andra boendealternativ i Kutna Hora


     Det är busenkelt att hitta någonstans att bo i Kutna Hora med MrJet, det är bara att söka efter hotell som har höghastighetsinternet, en pool eller gratis flygtransfer till exempel. Du kan använda filtren för att begränsa hotellsökningen så att du kan få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom pentry på rummet eller luftkonditionering.


     Gästerna gillar dessa hotell i Kutna Hora, och i synnerhet deras gratis frukost:

     • Hotel Kréta
     • Hotel U Kata
     • Hotel Medinek Old Town

     Utforska Kutna Hora


     Kutna Hora är känt för sina promenadvänliga gator. Populära sevärdheter i Kutna Hora med omnejd:

     • Hradeks gruvmuseum
     • S:ta Barbarakyrkan
     • Jungfru Marias och Johannes Döparens kyrka
     • Benhuset i Sedlec
     • Žlebys slott
     • Lichnices slottsruiner
     • Podebradys slott

     När passar det bäst att utforska Kutna Hora?


     Om du undrar när det är bäst att åka till Kutna Hora, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i Kutna Hora brukar vara juli och augusti, och de kallaste december och januari. De regnigaste månaderna är augusti och juni, medan de torraste är december och januari.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 11°C under dagen och -5°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 4 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 23°C under dagen och 3°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 7 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 24°C under dagen och 8°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 9 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 17°C under dagen och -5°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 3 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Kutna Hora ligger på 23 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma