Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
4 dec. - 6 dec.
Nästa helg
11 dec. - 13 dec.

Kristiansund hotell

Thon Hotel Storgata 1 000 kr
Thon Hotel Storgata

Thon Hotel Storgata

Storgata 17, Kristiansund, Møre og Romsdal
   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell i centrala Kristiansund ligger tio minuters promenad från Klippfiskkjerringa-statyn och Kirkelandet Kirke. Kristiansund färjerterminal och Mellemvaerftet gamla varvsmuseet ligger också 2 km härifrån.

  Quality Hotel Grand Kristiansund 1 146 kr
  Quality Hotel Grand Kristiansund

  Quality Hotel Grand Kristiansund

  Bernstorffstredet 1, Kristiansund
    
   3.5 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell med golfbana i centrala Kristiansund ligger tio minuters promenad från Klippfiskkjerringa-statyn och Kirkelandet Kirke. Mellemvaerftet gamla varvsmuseet och Atlanterhavsbadet Indoor Water Park ligger dessutom 2 km härifrån.

   Scandic Kristiansund 858 kr
   Scandic Kristiansund

   Scandic Kristiansund

   Storgaten 41, Kristiansund
     
    3.5 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell i centrala Kristiansund ligger tio minuters promenad från Klippfiskkjerringa-statyn och Kirkelandet Kirke. Kristiansund färjerterminal och Skjerva ligger också 2 km härifrån.

    Thon Hotel Kristiansund 1 110 kr
    Thon Hotel Kristiansund

    Thon Hotel Kristiansund

    Fiskergata 12, Kristiansund
      
     3.5 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell nära flygplatsen ligger mindre än 2 km från Skjerva, Kirkelandet Kirke och Klippfiskkjerringa-statyn. Kristiansund färjerterminal och Mellemvaerftet gamla varvsmuseet ligger också 3 km härifrån.

     Karta

     Hitta hotell i Kristiansund


     Du funderar alltså på att resa till Kristiansund? Om du vill hitta ett boende nära sevärdheterna, kan du ange dina semesterdatum och använda filtren bredvid dina sökresultat för att få träffar nära områdets höjdpunkter. Du kan välja bland 9 hotell och andra sorters boenden i Kristiansund.


     Topphotell och andra boendealternativ i Kristiansund


     Du kan enkelt hitta någonstans att bo i Kristiansund med MrJet, du kan söka efter hotell som erbjuder höghastighetsinternet, en pool eller gratis flygtransfer till exempel. Du kan använda filtren för att begränsa din hotellsökning och få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom luftkonditionering eller pentry på rummet.


     Gästerna uppskattar dessa hotell i Kristiansund, och framför allt deras gratis frukost:

     • Comfort Hotel Fosna
     • Thon Hotel Kristiansund
     • Astoria Hotel

     Gäster som bor på dessa hotell i Kristiansund brukar uppskatta fitnesscentret:

     • Scandic Kristiansund
     • Quality Hotel Grand Kristiansund

     Utforska Kristiansund


     Kristiansund är känt för sin hamn. Populära sevärdheter i Kristiansund med omnejd:

     • Klippfiskkjerringa-statyn
     • Kirkelandet Kirke
     • Kristiansund färjerterminal
     • Mellemvaerftet gamla varvsmuseet
     • Atlanten Stadion
     • Atlanterhavsveien

     När du planerar resan till Kristiansund kan du använda MrJet för att hitta ett bra flyg till flygplatsen i Kristiansund (KSU-Kvernberget). Du kan välja antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som passar dina behov.


     När passar det bäst att utforska Kristiansund?


     Om du funderar på när det är bäst att resa till Kristiansund, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i Kristiansund brukar vara augusti och juli, och de kallaste februari och januari. De regnigaste månaderna är januari och december, medan de torraste är juni och maj.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 6°C under dagen och -1°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 10 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 15°C under dagen och 1°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 4 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 17°C under dagen och 7°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 7 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 12°C under dagen och -1°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 9 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Kristiansund ligger på 30 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma