Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
4 dec. - 6 dec.
Nästa helg
11 dec. - 13 dec.

Kragero hotell

Victoria Hotel 1 153 kr
Victoria Hotel

Victoria Hotel

P.A. Heuchs gate 31, Kragero
   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell med golfbana i centrala Kragero ligger tio minuters promenad från Gunnarsholmen och Sjøbadet. Lindvika och Sjøstrand ligger också 5 km härifrån.

  Kragerø Resort 1 520 kr
  Kragerø Resort

  Kragerø Resort

  Stabbestadveien 1, Stabbestad, Kragero
    
   3.5 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell med golfbana i Kragero ligger 0,7 km från Vestre Stabbestad och mindre än 5 km från Gunnarsholmen och Lindvika. Sjøbadet ligger 4,3 km härifrån.

   Tollboden Hotell og Restaurant 1 529 kr
   Tollboden Hotell og Restaurant

   Tollboden Hotell og Restaurant

   P.A.Heuchs gate 4B, Kragero, Telemark
     
    3.5 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell med golfbana i centrala Kragero ligger tio minuters promenad från Sjøbadet, Gunnarsholmen och Lindvika. Sjøstrand och Vestre Stabbestad ligger också 5 km härifrån.

    Farris Bad 1 896 kr
    Farris Bad

    Farris Bad

    Fritzøe Brygge 2, Larvik
      
     4.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell med spa vid havet ligger nära Larviks museum, Batteristranda och Bolgens kulturhus. Jordfallet och Tollerodden Park ligger också en kvarts promenad härifrån. Larvik station ligger på 10 minuters gångavstånd.

     Karta

     Topphotell och andra boendealternativ i Kragero


     Det är busenkelt att hitta boende i Kragero med MrJet, det är bara att söka efter hotell som erbjuder höghastighetsinternet, en pool eller gratis flygtransfer till exempel. Använd gärna filtren för att begränsa din sökning och få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom pentry på rummet eller luftkonditionering.


     Gästerna tycker om detta boende i Kragero och deras gratis frukost:

     • Kragerø Resort

     Resenärerna brukar uppskatta detta hotell i Kragero och bland annat poolen:

     • Kragerø Resort

     Resenärer som bor på detta hotell i Kragero brukar uppskatta fitnesscentret:

     • Kragerø Resort

     Utforska Kragero


     I Kragero finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Kragero med omnejd:

     • Urheia militärfort
     • Risor Marina
     • Den Lille Dyrehage
     • Frydendals kyrka
     • Hisasen
     • Langesund kyrka
     • Langesund färjeterminal

     När du förebereder din resa till Kragero kan du använda MrJet för att boka ett bra flyg till flygplatsen i Sandefjord (TRF-Torp). Du kan bestämma antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som passar dina behov.


     När passar det bäst att utforska Kragero?


     Om du försöker komma fram till när det är bäst att besöka Kragero, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i Kragero brukar vara juli och augusti, och de kallaste februari och januari. De regnigaste månaderna är september och augusti, medan de torraste är maj och april.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 5°C under dagen och -4°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 7 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 19°C under dagen och 0°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 7 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 20°C under dagen och 7°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 9 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 12°C under dagen och -3°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 9 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Kragero är 32 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma