Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
Ikväll
Till helgen
31 jan. - 2 feb.
Nästa helg
7 feb. - 9 feb.

Kirkenes hotell

Sollia Lodge 1 063 kr
Sollia Lodge

Sollia Lodge

Storskog 9900, Sør-Varanger
   
  3.5 av 5.0 Stjärnor

  Detta fritidshus i Sør-Varanger ligger mindre än 15 km från Gabba Reindeer Safari Park, Varanger museum och Saviomuseet. Russemonumentet och Kirkenes kyrka ligger också mindre än 15 km härifrån.

  Scandic Kirkenes 1 185 kr
  Scandic Kirkenes

  Scandic Kirkenes

  Kongens gate 1-3, Kirkenes, Sør-Varanger, Finnmark
    
   3.5 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell i centrala Sør-Varanger ligger nära Kirkenes kyrka och Saviomuseet. Gabba Reindeer Safari Park och Varanger museum ligger dessutom 2 km härifrån.

   Thon Hotel Kirkenes 1 630 kr
   Thon Hotel Kirkenes

   Thon Hotel Kirkenes

   Johan Knudtzens gate 11, Kirkenes, Sør-Varanger
     
    3.5 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell i centrala Sør-Varanger ligger tio minuters promenad från Kirkenes kyrka och Saviomuseet. Gabba Reindeer Safari Park och Varanger museum ligger dessutom 2 km härifrån.

    Kirkenes Hotel 1 010 kr
    Kirkenes Hotel

    Kirkenes Hotel

    Dr Wesselgate 3, Kirkenes, Sør-Varanger
      
     3.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell i centrala Sør-Varanger ligger tio minuters promenad från Kirkenes kyrka, Russemonumentet och Saviomuseet. Gabba Reindeer Safari Park och Varanger museum ligger också 2 km härifrån.

     Karta

     Hitta hotell i Kirkenes


     Du funderar alltså på att åka till Kirkenes? Om du vill hitta ett boende som ligger nära sevärdheterna, kan du ange dina semesterdatum och använda filtren bredvid dina sökresultat för att bo nära områdets höjdpunkter. Du kan välja bland 7 hotell och andra boendealternativ i Kirkenes.


     Topphotell och andra boendealternativ i Kirkenes


     Det är lätt att hitta någonstans att bo i Kirkenes med MrJet, det är bara att söka efter hotell som erbjuder höghastighetsinternet, en pool eller gratis flygtransfer till exempel. Du kan använda filtren för att begränsa hotellsökningen och få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom luftkonditionering eller pentry på rummet.


     Gästerna gillar dessa hotell i Kirkenes, och i synnerhet deras gratis frukost:

     • Thon Hotel Kirkenes
     • Scandic Kirkenes

     Gästerna brukar uppskatta detta hotell i Kirkenes och i synnerhet poolen:

     • Scandic Kirkenes

     Gäster som bor på detta hotell i Kirkenes brukar gilla fitnesscentret:

     • Scandic Kirkenes

     Utforska Kirkenes


     Kirkenes är känt för sina utflyktsmöjligheter och sina fik. Populära sevärdheter i Kirkenes med omnejd:

     • Kirkenes kyrka
     • Russemonumentet
     • Saviomuseet
     • Varanger museum

     När du planerar din resa till Kirkenes kan du använda MrJet för att boka ett bra flyg till flygplatsen i Kirkenes (KKN-Hoeybuktmoen). Du kan ställa in antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som passar bra för dig.


     När passar det bäst att utforska Kirkenes?


     Om du undrar när det är bäst att åka till Kirkenes, kan denna info om vädret vara till hjälp under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Kirkenes brukar vara juli och augusti, och de kallaste januari och december. De regnigaste månaderna är augusti och september, medan de torraste är april och maj.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på -1°C under dagen och -15°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 3 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 14°C under dagen och -7°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 4 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 15°C under dagen och 2°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 7 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 6°C under dagen och -14°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 5 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Kirkenes ligger på 19 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma