Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
10 apr. - 12 apr.

Kharkhorin hotell

Family Tour Guest House Hämta priser
Family Tour Guest House

Family Tour Guest House

Artsat 19, Door #1, Kharkhorin, Övörkhangai
   
  2.5 av 5.0 Stjärnor

  Detta pensionat i Kharkhorin ligger 1,8 km från Erdene Zuu munkkloster och 3,2 km från Karakorum (Kharkhorin). Shankh-klostret ligger 22 km härifrån.

  Gaya's guesthouse 222 kr
  Gaya's guesthouse

  Gaya's guesthouse

    
   2.5 av 5.0 Stjärnor

   Detta pensionat i Kharkhorin ligger 1,2 km från Erdene Zuu munkkloster och 2,6 km från Karakorum (Kharkhorin). Shankh-klostret ligger 21,6 km härifrån.

   Asa Land Hämta priser
   Asa Land

   Asa Land

     
    3.5 av 5.0 Stjärnor

    Detta fritidshus på landet ligger 4,9 km från Erdene Zuu munkkloster och 6 km från Karakorum (Kharkhorin). Shankh-klostret ligger 26,2 km härifrån.

    Karta

    Utforska Kharkhorin


    I Kharkhorin finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Kharkhorin med omnejd:

    • Erdene Zuu munkkloster
    • Shankh-klostret

    När passar det bäst att utforska Kharkhorin?


    Om du funderar på när det är bäst att resa till Kharkhorin, kan denna info om vädret vara till hjälp under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Kharkhorin brukar vara juli och augusti, och de kallaste januari och december. De regnigaste månaderna är augusti och juli, medan de torraste är mars och december.


    Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

    • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 2°C under dagen och -25°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 0 millimeter under denna period.
    • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 21°C under dagen och -9°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 100 millimeter.
    • Medeltemperaturerna under juli till september är 22°C under dagen och -1°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 204 millimeter.
    • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 10°C under dagen och -24°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 16 millimeter.
    • Den genomsnittliga nederbörden under året i Kharkhorin ligger på 320 millimeter.

    Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma