Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Nästa helg
17 juli - 19 juli

Kharepatan hotell

Neelams Countryside Hämta priser
Neelams Countryside

Neelams Countryside

Janvali M.K.G, Mumbai Goa Highway, Kankavali
   
  3.5 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell i Kankavali ligger 7 km från SSPM'S College of Engineering och mindre än två mil från Shree Shetra Sangum Marutis tempel och Tevnai Mandir. Western Ghats och Chivla Beach ligger också mindre än fem mil härifrån.

  Cherilyn Monta Resort Hämta priser
  Cherilyn Monta Resort

  Cherilyn Monta Resort

  Plot No.305 (B), gorulewadi, ozer junction, oni, Tal.- Rajapur, Rajapur, Maharastra
    
   3.5 av 5.0 Stjärnor

   Denna resort med spa ligger i Rajapur.

   Mango Tree Resort Hämta priser
   Mango Tree Resort

   Mango Tree Resort

   254 Brahmadev Nagar, At Waingani, Post Kharepatan, Tal Kankavali, Kankavali, MH
     
    3.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell i Kankavali ligger mindre än fem mil från SSPM'S College of Engineering, Shree Shetra Sangum Marutis tempel och Tevnai Mandir.

    Karta

    När passar det bäst att utforska Kharepatan?


    Om du försöker komma fram till när det är bäst att åka till Kharepatan, kan denna info om vädret vara till hjälp under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Kharepatan brukar vara november och oktober, och de kallaste februari och januari. De regnigaste månaderna är juli och augusti, medan de torraste är februari och december.


    Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

    • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 32°C under dagen och 19°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 0 millimeter under denna period.
    • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 33°C under dagen och 24°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 31 millimeter.
    • Medeltemperaturerna under juli till september är 31°C under dagen och 24°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 1665 millimeter.
    • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 34°C under dagen och 20°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 140 millimeter.
    • Snittet för den årliga nederbörden i Kharepatan är 1836 millimeter.

    Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma