Reserestriktioner kan gälla för Indien, som till exempel självisolering, på grund av covid-19.

Billiga hotell i Khāpri - 145 att välja från

Hotell från 111 kr

Kolla hotellpriser i Khāpri

Khāpri hotell

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Khāpri
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Hitta hotell i Khāpri

Många turister vill se Khāpri, men om du inte hittar något boende och letar efter andra alternativ, kan denna närbelägna stad vara en bra lösning.

  • 56 hotell i Nagpur

Utforska Khāpri

I Khāpri finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Khāpri med omnejd:

  • Sitabuldi Fort
  • Vidharba Cricket Association Ground
  • Mangalwaditrädgården

När du planerar resan till Khāpri kan du använda MrJet för att boka ett bra flyg till flygplatsen i Nagpur (NAG-Dr. Ambedkar Intl.). Du kan välja antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som du vill ha.

När passar det bäst att utforska Khāpri?

Om du funderar på när det är bäst att resa till Khāpri, kan denna info om vädret vara bra att ha under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Khāpri brukar vara maj och april, och de kallaste december och januari. De regnigaste månaderna är juli och augusti, medan de torraste är januari och december.

Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

  • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 39°C under dagen och 13°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 37 millimeter under denna period.
  • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 43°C under dagen och 22°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 260 millimeter.
  • Medeltemperaturerna under juli till september är 34°C under dagen och 22°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 844 millimeter.
  • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 33°C under dagen och 12°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 78 millimeter.
  • Den genomsnittliga nederbörden under året i Khāpri är 1219 millimeter.