Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Nästa helg
6 nov. - 8 nov.
Karta

Hitta hotell i Kendenup


Det är defintivt värt att besöka Kendenup, men om du inte kan hitta något boende och behöver andra alternativ, kan denna närbelägna stad vara bra att ha i åtanke.

  • 2 hotell i Mount Barker

Utforska Kendenup


I Kendenup finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Kendenup med omnejd:

  • Stirling Range National Park
  • Old Police Station and Museum

När du planerar resan till Kendenup kan du använda MrJet för att hitta ett passande flyg till flygplatsen i Albany, WA (ALH). Du kan välja antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som passar dina behov.


När passar det bäst att utforska Kendenup?


Om du funderar på när det är bäst att åka till Kendenup, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i Kendenup brukar vara februari och januari, och de kallaste juli och augusti. De regnigaste månaderna är juli och augusti, medan de torraste är februari och januari.


Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

  • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 25°C under dagen och 21°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 76 millimeter under denna period.
  • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 23°C under dagen och 15°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 231 millimeter.
  • Medeltemperaturerna under juli till september är 18°C under dagen och 14°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 280 millimeter.
  • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 24°C under dagen och 16°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 125 millimeter.
  • Snittet för den årliga nederbörden i Kendenup är 712 millimeter.

Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma