Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
Ikväll
Till helgen
21 feb. - 23 feb.
Nästa helg
28 feb. - 1 mars

Kayalar hotell

Sea Breeze Villa Hämta priser
Sea Breeze Villa

Sea Breeze Villa

9, Kayalar main road, Lale Sokak, Kayalar, Kyrenia
   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Denna villa i Kayalar ligger 29 km från Kyrenia Castle och mindre än fem mil från Famagusta stadsport (stadsport, kulturcenter) och Diana Beach. St. Hilarion Castle och Beşparmak Tepe ligger också mindre än fem mil härifrån.

  Large Villa With own Pool Hämta priser
  Large Villa With own Pool

  Large Villa With own Pool

  12 Palmiye Sokak, Lapta, Kyrenia District
    
   3.5 av 5.0 Stjärnor
   l-Lords Residence Boutique Hotel Hämta priser
   l-Lords Residence Boutique Hotel

   l-Lords Residence Boutique Hotel

   Canbulat Sk, Kyrenia, Kyrenia
     
    0.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell i Kyrenia ligger 1 km från Kyrenia Castle och mindre än två mil från Diana Beach och St. Hilarion Castle. Beşparmak Tepe och Alagadi Turtle Beach ligger också mindre än två mil härifrån.

    Karta

    Hitta hotell i Kayalar


    Det är absolut värt att besöka Kayalar, men om du inte kan hitta något boende och letar efter andra alternativ, kan denna stad i närheten vara bra att ha i åtanke.

    • 10 hotell i Karsiyaka

    När passar det bäst att utforska Kayalar?


    Om du undrar när det är bäst att åka till Kayalar, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i Kayalar brukar vara augusti och juli, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är mars och februari, medan de torraste är september och juni.


    Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

    • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 21°C under dagen och 6°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 9 millimeter under denna period.
    • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 33°C under dagen och 9°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 3 millimeter.
    • Medeltemperaturerna under juli till september är 35°C under dagen och 17°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 0 millimeter.
    • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 29°C under dagen och 7°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 8 millimeter.
    • Snittet för den årliga nederbörden i Kayalar ligger på 20 millimeter.

    Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma