Reserestriktioner kan gälla för Kambodja, som till exempel självisolering, på grund av covid-19.

Billiga hotell i Kampong Rou - 3 att välja från

Hotell från 166 kr

Kolla hotellpriser i Kampong Rou

Kampong Rou hotell

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Kampong Rou
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Hitta hotell i Kampong Rou

Många turister vill se Kampong Rou, men om du inte kan hitta något boende och behöver andra alternativ, kan denna närbelägna stad vara bra att ha i åtanke.

  • 2 hotell i Thmei

När passar det bäst att utforska Kampong Rou?

Om du försöker komma fram till när det är bäst att besöka Kampong Rou, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i Kampong Rou brukar vara april och mars, och de kallaste januari och februari.

Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

  • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 34°C under dagen och 21°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 0 millimeter under denna period.
  • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 35°C under dagen och 24°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 0 millimeter.
  • Medeltemperaturerna under juli till september är 31°C under dagen och 23°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 0 millimeter.
  • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 31°C under dagen och 21°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 0 millimeter.
  • Snittet för den årliga nederbörden i Kampong Rou är 0 millimeter.