Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
Ikväll
Till helgen
28 feb. - 1 mars
Nästa helg
6 mars - 8 mars

Kalaru hotell

Secura Lifestyle Countryside Kalaru 535 kr
Secura Lifestyle Countryside Kalaru

Secura Lifestyle Countryside Kalaru

3 Old Wallagoot Road, Kalaru, NSW
   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Denna stuga i en regionalpark ligger 2,1 km från Mimosa Rocks National Park och 3,6 km från Bournda National Park. Tathra Beach och Tathra Wharf ligger också mindre än en mil härifrån.

  NRMA Merimbula Beach Holiday Resort 861 kr
  NRMA Merimbula Beach Holiday Resort

  NRMA Merimbula Beach Holiday Resort

  2 Short Point Road, Merimbula, NSW
    
   4.5 av 5.0 Stjärnor

   Denna camping vid stranden i Merimbula ligger tio minuters promenad från Short Point Recreation Reserve och Short Point Beach. Main Beach rekreationsreservat och Merimbula Aquarium ligger också 2 km härifrån.

   South Seas Motel 625 kr
   South Seas Motel

   South Seas Motel

   12 Merimbula Drive, Merimbula, NSW
     
    3.5 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell ligger mitt i Merimbula, mindre än 3 km från Merimbula Marina, Magic Mountain rekreationspark och Merimbula Aquarium. Pambula Merimbula Golf Club och Tura Beach Country Club ligger dessutom 5 km härifrån.

    Ocean View Motor Inn 701 kr
    Ocean View Motor Inn

    Ocean View Motor Inn

    1 View St, Merimbula, NSW
      
     3.5 av 5.0 Stjärnor

     Detta motell med golfbana i centrala Merimbula ligger en kvarts promenad från Merimbula Marina och Merimbula Imlay Historical Society. Main Beach rekreationsreservat och Magic Mountain rekreationspark ligger också 3 km härifrån.

     Karta

     Hitta hotell i Kalaru


     Det är defintivt värt att besöka Kalaru, men om du inte hittar något boende och letar efter andra alternativ, kan denna stad i närheten vara en bra idé.

     • 5 hotell i Tathra

     Topphotell och andra boendealternativ i Kalaru


     Du kan enkelt hitta någonstans att bo i Kalaru med MrJet, det är bara att söka efter hotell som erbjuder höghastighetsinternet, en pool eller gratis flygtransfer till exempel. Du kan använda filtren för att begränsa din hotellsökning och få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom pentry på rummet eller luftkonditionering.


     Gästerna brukar gilla detta hotell i Kalaru och bland annat poolen:

     • Secura Lifestyle Countryside Kalaru

     Utforska Kalaru


     I Kalaru finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Kalaru med omnejd:

     • Mimosa Rocks National Park
     • Bournda National Park
     • Tathra Beach Country Club
     • Tathra Beach
     • Tathra Wharf
     • Bega Cheese Heritage Centre
     • Tura Beach Country Club

     När du planerar din resa till Kalaru kan du använda MrJet för att boka ett bra flyg till flygplatsen i Merimbula, NSW (MIM). Du kan ställa in antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som passar bra för dig.


     När passar det bäst att utforska Kalaru?


     Om du undrar när det är bäst att resa till Kalaru, kan denna info om vädret vara till hjälp under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Kalaru brukar vara februari och januari, och de kallaste juli och augusti. De regnigaste månaderna är maj och december, medan de torraste är september och april.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 25°C under dagen och 12°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 8 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 22°C under dagen och 4°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 8 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 19°C under dagen och 4°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 7 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 23°C under dagen och 8°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 8 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Kalaru ligger på 31 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma