Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
18 sep. - 20 sep.

Kakavadzor hotell

Tsaghkadzor Marriott Hotel Hämta priser
Tsaghkadzor Marriott Hotel

Tsaghkadzor Marriott Hotel

Tandzaghpyur Street 2, 4/1, Tsaghkadzor
   
  5.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell med ski-in/ski-out ligger i bergen Tsaghkadzor, nära vinteraktiviteter som längdskidåkning och skidlektioner, samt 0,9 km från Kecharis-klostret.

  Best Western Plus Paradise Hotel Dilijan Hämta priser
  Best Western Plus Paradise Hotel Dilijan

  Best Western Plus Paradise Hotel Dilijan

  156 Kamo Str, Dilijan, DLJ
    
   3.5 av 5.0 Stjärnor

   Detta familjevänliga hotell i ett historiskt område ligger 9,6 km från Dilijan City Stadium och 19,1 km från Haghartsin-klostret.

   Sevan Up Inn Hämta priser
   Sevan Up Inn

   Sevan Up Inn

   Sevan-Chambarak Highway 3.7 km, Sevan, Gegharkunik Marz
     
    3.5 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell på stranden ligger 6,6 km från Sevanavank-klostret och mindre än två mil från Sevan-sjön och Dilijan National Park. Hrazdan Town Park och Brothers Orbeli Museum ligger också mindre än 25 km härifrån.

    Ararat Resort Hämta priser
    Ararat Resort

    Ararat Resort

    Mher Mkrtchyan 54, Tsaghkadzor
      
     4.0 av 5.0 Stjärnor

     Denna familjevänliga resort i bergen i Tsaghkadzor ligger mindre än 5 km från Brothers Orbeli Museum och Kecharis-klostret. Hrazdan Town Park och Ropeway Tsaghkadzor ligger också mindre än 15 km härifrån.

     Karta

     Använd MrJet om du vill hitta rätt hotell i Kakavadzor

     Om du bestämt att Kakavadzor är nästa resmål är det dags att klura på vilket slags boende som kan passa dig. Med MrJet går beslutsprocessen lite snabbare. Våra sökverktyg gör det lätt att leta upp hotell i Kakavadzor på bara några sekunder, och alternativen är bekvämt sammanställda i en lista. Ett annat sätt att söka är genom att kika på hotellen som markerats på en detaljerad karta. Det är rätt metod om du vill se till att ha nära till stadens spännande attraktioner. På tal om det, du kan filtrera din sökning för att hitta hotell i närheten av destinationens viktigaste landmärken. Det passar dem som redan har ett hum om vad de vill ha nära till under semestern. Med hjälp av hotellbeskrivningarna får du sedan överblick över hotellrum och bekvämligheter, så att du kan välja ett boende som antingen är lyxigt, helt krusidullfritt, eller någonstans mitt emellan.

     Planera resan till ditt hotell i Kakavadzor

     MrJet hjälper inte bara till att hitta rätt hotell i Kakavadzor, vi assisterar även när du planerar resan dit. Det spelar ingen roll vilken stad du reser från när du bokar flyg till Kakavadzor. Ange det flygbolag och den rutt som passar dina önskemål och din budget. Välj sedan resedatum, så gör vi resten. Du som snabbt vill åka från flygplatsen till hotellet kan se till att en bil väntar på dig vid ankomst. Varför inte undersöka om det finns något lämpligt erbjudande på hyrbilar? Det går inte att nog understryka hur mycket smidigare semestern blir när du inte måste anpassa dig efter kollektivtrafiken. Det finns fantastiska sevärdheter bortom stadens gränser, vare sig vill vill besöka små byar eller susa fram på landsbygden.

     Saker att göra nära ditt hotell i Kakavadzor

     Väl framme i Kakavadzor väntar mängder av aktiviteter och med MrJet kan du skräddarsy resplanen. Det är bara att prova vårt verktyg för att hitta aktiviteter, så ser du snabbt vad det finns för populära landmärken och attraktioner vid ditt hotell i Kakavadzor. Med hjälp av den här användarvänliga tjänsten kommer din vistelse i Kakavadzor att bli oförglömlig. Det är sant vare sig du vill koppla av, hitta barnvänliga saker att göra, eller åka på sightseeing bland alla sevärdheter.


     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma