Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
Ikväll
Till helgen
20 dec. - 22 dec.
Nästa helg
27 dec. - 29 dec.

Kahoolawe hotell

Andaz Maui at Wailea Resort - a concept by Hyatt 4 895 kr
Andaz Maui at Wailea Resort - a concept by Hyatt

Andaz Maui at Wailea Resort - a concept by Hyatt

3550 Wailea Alanui Dr, Kihei, HI
   
  4.5 av 5.0 Stjärnor

  Denna resort vid stranden ligger bredvid en golfbana i Wailea, mindre än 2 km från Ulua Beach och Keawakapu Beach . Wailea Beach och Kamaole Beach Park 3 ligger också 5 km härifrån.

  Grand Wailea Maui, A Waldorf Astoria Resort 5 292 kr
  Grand Wailea Maui, A Waldorf Astoria Resort

  Grand Wailea Maui, A Waldorf Astoria Resort

  3850 Wailea Alanui Drive, Kihei, HI
    
   4.5 av 5.0 Stjärnor

   Denna resort vid stranden ligger bredvid en golfbana i Wailea, mindre än 3 km från Affärer vid Wailea, Wailea Beach och Keawakapu Beach . Kamaole Beach Park 3 ligger 4,3 km härifrån.

   Maui Coast Hotel 5 326 kr
   Recension från 3 aug. 2014
   Se information
    
   Maui Coast Hotel

   Maui Coast Hotel

   2259 S Kihei Rd, Kihei, HI
     
    5,0 av 5
    3.5 av 5.0 Stjärnor

    Otroligt trevlig och hjälpsam personal. Allt är i toppklass. Med bil kan man enkelt ta sig runt ön. Men det g år även att ha en bra vistelse i det nära omgivningarna. Stanna till vid deras sk. Activitie disk och ta ett prat med Carla - en fantastisk dam som hjälper till med allt. Hit kommer jag ...

    Fairmont Kea Lani Maui 6 548 kr
    Fairmont Kea Lani Maui

    Fairmont Kea Lani Maui

    4100 Wailea Alanui Dr, Kihei, HI
      
     4.5 av 5.0 Stjärnor

     Denna resort vid stranden ligger bredvid en golfbana i Wailea, mindre än 2 km från Wailea Blue golfbana och Wailea Beach. Keawakapu Beach ligger 3,5 km härifrån.

     Karta

     Använd MrJet om du vill hitta rätt hotell i Kahoolawe

     Om du bestämt att Kahoolawe är nästa resmål är det dags att klura på vilket slags boende som kan passa dig. Med MrJet går beslutsprocessen lite snabbare. Våra sökverktyg gör det lätt att leta upp hotell i Kahoolawe på bara några sekunder, och alternativen är bekvämt sammanställda i en lista. Ett annat sätt att söka är genom att kika på hotellen som markerats på en detaljerad karta. Det är rätt metod om du vill se till att ha nära till stadens spännande attraktioner. På tal om det, du kan filtrera din sökning för att hitta hotell i närheten av destinationens viktigaste landmärken. Det passar dem som redan har ett hum om vad de vill ha nära till under semestern. Med hjälp av hotellbeskrivningarna får du sedan överblick över hotellrum och bekvämligheter, så att du kan välja ett boende som antingen är lyxigt, helt krusidullfritt, eller någonstans mitt emellan.

     Planera resan till ditt hotell i Kahoolawe

     MrJet hjälper inte bara till att hitta rätt hotell i Kahoolawe, vi assisterar även när du planerar resan dit. Det spelar ingen roll vilken stad du reser från när du bokar flyg till Kahoolawe. Ange det flygbolag och den rutt som passar dina önskemål och din budget. Välj sedan resedatum, så gör vi resten. Du som snabbt vill åka från flygplatsen till hotellet kan se till att en bil väntar på dig vid ankomst. Varför inte undersöka om det finns något lämpligt erbjudande på hyrbilar? Det går inte att nog understryka hur mycket smidigare semestern blir när du inte måste anpassa dig efter kollektivtrafiken. Det finns fantastiska sevärdheter bortom stadens gränser, vare sig vill vill besöka små byar eller susa fram på landsbygden.

     Saker att göra nära ditt hotell i Kahoolawe

     Väl framme i Kahoolawe väntar mängder av aktiviteter och med MrJet kan du skräddarsy resplanen. Det är bara att prova vårt verktyg för att hitta aktiviteter, så ser du snabbt vad det finns för populära landmärken och attraktioner vid ditt hotell i Kahoolawe. Med hjälp av den här användarvänliga tjänsten kommer din vistelse i Kahoolawe att bli oförglömlig. Det är sant vare sig du vill koppla av, hitta barnvänliga saker att göra, eller åka på sightseeing bland alla sevärdheter.


     Nya recensioner av hotell i Kahoolawe av resenärer som dig

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma