Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
14 aug. - 16 aug.
Nästa helg
21 aug. - 23 aug.

Kahakuloa hotell

Hyatt Regency Maui Resort & Spa 3 314 kr
Hyatt Regency Maui Resort & Spa

Hyatt Regency Maui Resort & Spa

200 Nohea Kai Dr, Lahaina, HI
   
  4.0 av 5.0 Stjärnor

  Denna resort på stranden i Lahaina ligger en kvarts promenad från Kaanapali Beach och Whalers by. Black Rock ligger 2,1 km härifrån.

  Royal Lahaina Resort 2 395 kr
  Royal Lahaina Resort

  Royal Lahaina Resort

  2780 Kekaa Dr, Lahaina, HI
    
   3.5 av 5.0 Stjärnor

   Denna resort vid stranden ståtar med ett läge bredvid en golfbana i Lahaina, en kvarts promenad från Kaanapali Beach och Black Rock. Whalers by och Kahekili Beach ligger dessutom 5 km härifrån.

   Sheraton Maui Resort & Spa 3 798 kr
   Sheraton Maui Resort & Spa

   Sheraton Maui Resort & Spa

   2605 Kaanapali Pkwy, Lahaina, HI
     
    4.0 av 5.0 Stjärnor

    Denna resort på stranden i Lahaina ligger tio minuters promenad från Kaanapali Beach , Whalers by och Black Rock. May's Beach och Whalers Village Museum ligger också tio minuter härifrån.

    Honua Kai Resort & Spa 2 796 kr
    Honua Kai Resort & Spa

    Honua Kai Resort & Spa

    130 Kai Malina Parkway, Lahaina, HI
      
     4.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta lägenhetshotell vid stranden ligger i ett historiskt område i Lahaina, mindre än 5 km från Kahekili Beach , Whalers by och Kaanapali Beach . Keka'a Beach och Honokowai Beach Park ligger också en kvarts promenad härifrån.

     Karta

     Hitta hotell i Kahakuloa


     Många vill besöka Kahakuloa, men om du tycker det är svårt att hitta boende och letar efter andra alternativ, kan dessa närbelägna städer vara en bra idé.

     • 7 hotell i Wailuku
     • 2 hotell i Waihee-Waiehu

     Utforska Kahakuloa


     I Kahakuloa finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Kahakuloa med omnejd:

     • Kaanapali Beach
     • Kapalua Golf Club Plantation Course
     • D.T. Fleming Beach Park
     • Kapalua Beach
     • Iao Valley statspark
     • Maui Nuis botaniska trädgårdar
     • Maui Arts and Cultural Center

     När du förebereder din resa till Kahakuloa kan du använda MrJet för att hitta ett passande flyg till flygplatsen i Kapalua, HI (JHM-West Maui). Du kan bestämma antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som passar bra för dig.


     När passar det bäst att utforska Kahakuloa?


     Om du försöker komma fram till när det är bäst att resa till Kahakuloa, kan denna info om vädret vara till hjälp under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Kahakuloa brukar vara augusti och september, och de kallaste februari och januari. De regnigaste månaderna är december och januari, medan de torraste är september och juli.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 28°C under dagen och 17°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 183 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 30°C under dagen och 19°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 56 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 31°C under dagen och 21°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 24 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 31°C under dagen och 18°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 171 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Kahakuloa ligger på 434 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma