Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
17 juli - 19 juli
Nästa helg
24 juli - 26 juli

Kaeo hotell

Te Koha Lodge - Adults Only Hämta priser
Te Koha Lodge - Adults Only

Te Koha Lodge - Adults Only

1692 G Wainui Road, Te Ngaere Bay, Kaeo
   
  5.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta fritidshus i lyxstil nära stranden ligger mindre än en mil från Matauri Bay Beach, Rainbow Warrior Memorial och Cavalli Islands. Takou Bay och Tauranga Bay ligger också mindre än 15 km härifrån.

  COASTAL CHALET SUITES Hämta priser
  COASTAL CHALET SUITES

  COASTAL CHALET SUITES

  348 WAINUI ROAD, Kaeo
    
   3.5 av 5.0 Stjärnor

   Denna stuga med spa i Kaeo ligger 8 km från Tauranga Bay och mindre än fem mil från Coopers Beach och Karikarihalvön.

   Otaha Beachfront Villa Hämta priser
   Otaha Beachfront Villa

   Otaha Beachfront Villa

   465 Otaha Road, Kaeo
     
    3.5 av 5.0 Stjärnor

    Denna semesterbostad i Kaeo ligger 0,1 km från Takou Bay och mindre än två mil från Rainbow Falls och Fairy Pools. The Parrot Place ligger 19,2 km härifrån.

    Ramada Resort Reia Taipa Beach 794 kr
    Ramada Resort Reia Taipa Beach

    Ramada Resort Reia Taipa Beach

    22 Taipa Point Road, Taipa
      
     3.5 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell vid stranden i Taipa ligger 0,1 km från Taipa Beach och 2 km från Cable Bay Beach . Taumarumaru Recreation Reserve och Coopers Beach ligger också mindre än en mil härifrån.

     Karta

     Hitta hotell i Kaeo


     Många vill besöka Kaeo, men om du tycker det är svårt att hitta boende och behöver andra alternativ, kan dessa städer i närheten vara något för dig.

     • 5 hotell i Whangaroa
     • 32 hotell i Saies

     Utforska Kaeo


     I Kaeo finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Kaeo med omnejd:

     • Manginangina Kauri Walk
     • Puketi and Omahuta Native Forests
     • Taupo Bay
     • Matauri Bay Beach
     • Rainbow Warrior Memorial
     • Cavalli Islands
     • Rainbow Falls

     När du planerar resan till Kaeo kan du använda MrJet för att hitta ett bra flyg till flygplatsen i Kerikeri (KKE-Bay of Islands). Du kan välja antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som du vill ha.


     När passar det bäst att utforska Kaeo?


     Om du funderar på när det är bäst att besöka Kaeo, kan denna info om vädret vara bra att ha under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Kaeo brukar vara februari och januari, och de kallaste augusti och juli. De regnigaste månaderna är juli och juni, medan de torraste är december och mars.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 23°C under dagen och 14°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 258 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 20°C under dagen och 8°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 362 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 16°C under dagen och 8°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 359 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 22°C under dagen och 10°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 272 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Kaeo ligger på 1251 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma