Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Nästa helg
5 juni - 7 juni

Joniska kusten hotell

Hotel Marinagri Hämta priser
Hotel Marinagri

Hotel Marinagri

Via San Giusto, Loc Torre Mozza, Policoro, MT
   
  5.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell vid stranden ligger vid strandpromenaden i Policoro, 4,4 km från Castello di Policoro, och mindre än en mil från Scanzano Jonico Parco och Nationalmuseet i Siritide. Oasi WWF Policoro och Palazzo Baronale ligger också mindre än en mil härifrån.

  Eco Resort Dei Siriti Hämta priser
  Eco Resort Dei Siriti

  Eco Resort Dei Siriti

  Contrada Piantata, Nova Siri, MT
    
   4.0 av 5.0 Stjärnor

   Eco Resort Dei Siriti ståtar med ett läge i anslutning till kongresscentret i Nova Siri. Dessutom ligger detta hotell vid stranden, mindre än två mil från Rocca Imperiales slott, Scanzano Jonico Parco och Castello di Policoro. Nationalmuseet i Siritide och Oasi WWF Policoro ligger också mindre än två mil härifrån.

   Club Giardini d'Oriente Village Hämta priser
   Club Giardini d'Oriente Village

   Club Giardini d'Oriente Village

   Via Luci del Varieta, Nova Siri, mt
     
    4.0 av 5.0 Stjärnor

    Club Giardini d'Oriente Village är ett hotell med direkt tillgång till stranden i Nova Siri och ligger mindre än 15 km från Rocca Imperiales slott, Oasi WWF Policoro och Castello di Policoro. Scanzano Jonico Parco och Nationalmuseet i Siritide ligger också mindre än två mil härifrån.

    Porto degli Argonauti Apartments Hämta priser
    Porto degli Argonauti Apartments

    Porto degli Argonauti Apartments

      
     0.0 av 5.0 Stjärnor

     Denna lägenhet ligger vid stranden i Pisticci, 1,3 km från La Spiaggetta, samt mindre än 15 km från San Basilio och Acquazzurra vattenpark. National Archaeological Museum of Metaponto och Metaponto arkeologiska utgrävning ligger också mindre än 15 km härifrån.

     Topperbjudanden på lyxhotell i Joniska kusten

     Hotel Marinagri Hämta priser
     Hotel Marinagri

     Hotel Marinagri

     Via San Giusto, Loc Torre Mozza, Policoro, MT
       
      5.0 av 5.0 Stjärnor

      Detta hotell vid stranden ligger vid strandpromenaden i Policoro, 4,4 km från Castello di Policoro, och mindre än en mil från Scanzano Jonico Parco och Nationalmuseet i Siritide. Oasi WWF Policoro och Palazzo Baronale ligger också mindre än en mil härifrån.

      Karta

      Använd MrJet om du vill hitta rätt hotell i Joniska kusten

      Om du bestämt att Joniska kusten är nästa resmål är det dags att klura på vilket slags boende som kan passa dig. Med MrJet går beslutsprocessen lite snabbare. Våra sökverktyg gör det lätt att leta upp hotell i Joniska kusten på bara några sekunder, och alternativen är bekvämt sammanställda i en lista. Ett annat sätt att söka är genom att kika på hotellen som markerats på en detaljerad karta. Det är rätt metod om du vill se till att ha nära till stadens spännande attraktioner. På tal om det, du kan filtrera din sökning för att hitta hotell i närheten av destinationens viktigaste landmärken. Det passar dem som redan har ett hum om vad de vill ha nära till under semestern. Med hjälp av hotellbeskrivningarna får du sedan överblick över hotellrum och bekvämligheter, så att du kan välja ett boende som antingen är lyxigt, helt krusidullfritt, eller någonstans mitt emellan.

      Planera resan till ditt hotell i Joniska kusten

      MrJet hjälper inte bara till att hitta rätt hotell i Joniska kusten, vi assisterar även när du planerar resan dit. Det spelar ingen roll vilken stad du reser från när du bokar flyg till Joniska kusten. Ange det flygbolag och den rutt som passar dina önskemål och din budget. Välj sedan resedatum, så gör vi resten. Du som snabbt vill åka från flygplatsen till hotellet kan se till att en bil väntar på dig vid ankomst. Varför inte undersöka om det finns något lämpligt erbjudande på hyrbilar? Det går inte att nog understryka hur mycket smidigare semestern blir när du inte måste anpassa dig efter kollektivtrafiken. Det finns fantastiska sevärdheter bortom stadens gränser, vare sig vill vill besöka små byar eller susa fram på landsbygden.

      Saker att göra nära ditt hotell i Joniska kusten

      Väl framme i Joniska kusten väntar mängder av aktiviteter och med MrJet kan du skräddarsy resplanen. Det är bara att prova vårt verktyg för att hitta aktiviteter, så ser du snabbt vad det finns för populära landmärken och attraktioner vid ditt hotell i Joniska kusten. Med hjälp av den här användarvänliga tjänsten kommer din vistelse i Joniska kusten att bli oförglömlig. Det är sant vare sig du vill koppla av, hitta barnvänliga saker att göra, eller åka på sightseeing bland alla sevärdheter.


      Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma