Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
10 apr. - 12 apr.
Nästa helg
17 apr. - 19 apr.

Jokkmokk hotell

Aurora Borealis Northern Light Glass Igloo Hämta priser
Aurora Borealis Northern Light Glass Igloo

Aurora Borealis Northern Light Glass Igloo

25 Klockarvägen, Jokkmokk
   
  3.5 av 5.0 Stjärnor

  Denna stuga vid vattnet ligger en kvarts promenad från Lappkyrka och Ájttemuseet. Jokkmokks Fjällträdgård ligger 1,6 km härifrån. Jokkmokk station ligger på 10 minuters gångavstånd.

  Hotel Åkerlund Hämta priser
  Hotel Åkerlund

  Hotel Åkerlund

  Herrevägen 1, Jokkmokk
    
   3.5 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell i Jokkmokk ligger tio minuters promenad från Lappkyrka och Ájttemuseet. Jokkmokks Fjällträdgård ligger 1,1 km härifrån. Jokkmokk station ligger bara 4 minuter härifrån till fots.

   Stora Sjöfallet Mountain Center 1 290 kr
   Stora Sjöfallet Mountain Center

   Stora Sjöfallet Mountain Center

   Stora Sjöfallet 1, Gällivare
     
    2.5 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell ligger i Gällivare, 1,2 km från Naturum Laponia.

    Hotel Vuollerim Hämta priser
    Hotel Vuollerim

    Hotel Vuollerim

    Bodenvägen 7, Vuollerim, Norrbotten
      
     3.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell i Vuollerim ligger mindre än fem mil från Ájttemuseet, Lappkyrka och Jokkmokks Fjällträdgård. Edefors kyrka och Muddus nationalpark ligger också mindre än fem mil härifrån.

     Karta

     Utforska Jokkmokk


     I Jokkmokk finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Jokkmokk med omnejd:

     • Sareks nationalpark
     • Lappkyrka
     • Ájttemuseet
     • Muddus nationalpark

     När passar det bäst att utforska Jokkmokk?


     Om du undrar när det är bäst att åka till Jokkmokk, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i Jokkmokk brukar vara juli och augusti, och de kallaste februari och januari. De regnigaste månaderna är juli och augusti, medan de torraste är februari och mars.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 6°C under dagen och -6°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 4 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 20°C under dagen och -2°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 5 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 22°C under dagen och 5°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 8 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 13°C under dagen och -4°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 6 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Jokkmokk är 23 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma