Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
Ikväll
Till helgen
28 feb. - 1 mars
Nästa helg
6 mars - 8 mars

Jecheon hotell

Cheongpung Resort Lake Hotel Hämta priser
Cheongpung Resort Lake Hotel

Cheongpung Resort Lake Hotel

1798, Cheongpungho-ro, Cheongpung-myeon, Jecheon, Norra Chungcheong
   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell i Jecheon ligger 2,5 km från Cheongpungs kulturarvsanläggning och 8,6 km från Cheongpungsjöns monorail.

  Q Motel 479 kr
  Q Motel

  Q Motel

  10, Naeje-ro 2-gil, Jecheon
    
   2.5 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell i Jecheon ligger mindre än en mil från Semyungs universitet, Eurimjiparken och Jijeok Museum. Cheongpungs kulturarvsanläggning och Cheongpungs linbana ligger också mindre än 25 km härifrån.

   Jecheon Tourist Hotel Hämta priser
   Jecheon Tourist Hotel

   Jecheon Tourist Hotel

   31, Uirim-daero 11-gil, Jecheon, Chungcheongbuk-do
     
    2.5 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell i Jecheon ligger mindre än en mil från Semyungs universitet, Eurimjiparken och Jijeok Museum. Cheongpungs kulturarvsanläggning och Cheongpungs linbana ligger också mindre än 25 km härifrån.

    Neunggangsong Pension Hämta priser
    Neunggangsong Pension

    Neunggangsong Pension

    1050, Oksunbong-ro, Susan-myeon, Jecheon, Norra Chungcheong
      
     3.0 av 5.0 Stjärnor

     Denna lägenhet i Jecheon ligger mindre än 15 km från Cheongpungs kulturarvsanläggning, Cheongpungs linbana och Cheongpungsjöns monorail. Jijeok Museum ligger 18,7 km härifrån.

     Karta

     Hitta hotell i Jecheon


     Du funderar alltså på att resa till Jecheon? Om du vill hitta ett boende nära sevärdheterna, kan du ange dina semesterdatum och använda filtren bredvid sökresultaten för att hitta något nära områdets höjdpunkter. Du kan välja bland 18 hotell och andra boendealternativ i Jecheon.


     Utforska Jecheon


     I Jecheon finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Jecheon med omnejd:

     • Jijeok Museum
     • Cheongpungs kulturarvsanläggning
     • Semyungs universitet
     • Eurimjiparken
     • Woraksan nationalpark
     • Songgye Valley
     • Deokjusas tempel

     När du planerar resan till Jecheon kan du använda MrJet för att boka ett passande flyg till flygplatsen i Wonju (WJU). Du kan välja antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som du vill ha.


     När passar det bäst att utforska Jecheon?


     Om du funderar på när det är bäst att resa till Jecheon, kan denna info om vädret vara bra att ha under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Jecheon brukar vara augusti och juli, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är september och augusti, medan de torraste är januari och december.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 15°C under dagen och -8°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 3 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 28°C under dagen och 3°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 7 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 31°C under dagen och 11°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 11 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 23°C under dagen och -7°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 4 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Jecheon är 25 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma