Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Nästa helg
5 juni - 7 juni

Isinya hotell

Enchipai Campsite and Cottages Hämta priser
Enchipai Campsite and Cottages

Enchipai Campsite and Cottages

   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta fritidshus ligger i Isinya.

  YOKABI S COMFORT INN Hämta priser
  YOKABI S COMFORT INN

  YOKABI S COMFORT INN

    
   3.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell i Isinya ligger mindre än fem mil från Nairobi nationalpark, Gateway Mall och AFEW-giraffcenter.

   Tumaini Gardens Isinya Hämta priser
   Tumaini Gardens Isinya

   Tumaini Gardens Isinya

     
    3.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta bed and breakfast i Isinya ligger 47,7 km från Signature Mall och 51,7 km från Gateway Mall.

    Check Point Guest House Hämta priser
    Check Point Guest House

    Check Point Guest House

      
     2.5 av 5.0 Stjärnor

     Detta bed and breakfast i Isinya ligger mindre än fem mil från David Sheldrick Elephant and Rhino Orphanage, Karen Blixenmuseet och AFEW-giraffcenter. Gallerias köpcenter och Karen Blixen Coffee Garden and Cottages ligger också mindre än fem mil härifrån.

     Karta

     Använd MrJet om du vill hitta rätt hotell i Isinya

     Om du bestämt att Isinya är nästa resmål är det dags att klura på vilket slags boende som kan passa dig. Med MrJet går beslutsprocessen lite snabbare. Våra sökverktyg gör det lätt att leta upp hotell i Isinya på bara några sekunder, och alternativen är bekvämt sammanställda i en lista. Ett annat sätt att söka är genom att kika på hotellen som markerats på en detaljerad karta. Det är rätt metod om du vill se till att ha nära till stadens spännande attraktioner. På tal om det, du kan filtrera din sökning för att hitta hotell i närheten av destinationens viktigaste landmärken. Det passar dem som redan har ett hum om vad de vill ha nära till under semestern. Med hjälp av hotellbeskrivningarna får du sedan överblick över hotellrum och bekvämligheter, så att du kan välja ett boende som antingen är lyxigt, helt krusidullfritt, eller någonstans mitt emellan.

     Planera resan till ditt hotell i Isinya

     MrJet hjälper inte bara till att hitta rätt hotell i Isinya, vi assisterar även när du planerar resan dit. Det spelar ingen roll vilken stad du reser från när du bokar flyg till Isinya. Ange det flygbolag och den rutt som passar dina önskemål och din budget. Välj sedan resedatum, så gör vi resten. Du som snabbt vill åka från flygplatsen till hotellet kan se till att en bil väntar på dig vid ankomst. Varför inte undersöka om det finns något lämpligt erbjudande på hyrbilar? Det går inte att nog understryka hur mycket smidigare semestern blir när du inte måste anpassa dig efter kollektivtrafiken. Det finns fantastiska sevärdheter bortom stadens gränser, vare sig vill vill besöka små byar eller susa fram på landsbygden.

     Saker att göra nära ditt hotell i Isinya

     Väl framme i Isinya väntar mängder av aktiviteter och med MrJet kan du skräddarsy resplanen. Det är bara att prova vårt verktyg för att hitta aktiviteter, så ser du snabbt vad det finns för populära landmärken och attraktioner vid ditt hotell i Isinya. Med hjälp av den här användarvänliga tjänsten kommer din vistelse i Isinya att bli oförglömlig. Det är sant vare sig du vill koppla av, hitta barnvänliga saker att göra, eller åka på sightseeing bland alla sevärdheter.


     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma