Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
Ikväll
Till helgen
28 feb. - 1 mars
Nästa helg
6 mars - 8 mars

Inndyr hotell

Svartisen Apartments 1 328 kr
Svartisen Apartments

Svartisen Apartments

Nordhaugveien 4, Meløy
   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta lägenhetshotell i Glomfjord ligger i samma region som Svartisen glaciär, Svartisen och Saltfjellet-Svartisen nationalpark.

  Sandvik aparment Hämta priser
  Sandvik aparment

  Sandvik aparment

  Sandvik 1c, Gildeskål, Nordland
    
   4.0 av 5.0 Stjärnor

   Denna lägenhet vid havet ligger i samma område som Gildeskål gamle kirke, Sandhornet och Salmon Center Gildeskål. Sevärdheter i regionen inkluderar även Elias Blix-tunet och Langsanden.

   Karta

   Utforska Inndyr


   I Inndyr finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Inndyr med omnejd:

   • Glomfjord kyrkje
   • Meloy kulturcentrum
   • Glomfjord småbåthavn

   När du planerar resan till Inndyr kan du använda MrJet för att boka ett passande flyg till flygplatsen i Bodo (BOO). Du kan välja antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som passar bra för dig.


   När passar det bäst att utforska Inndyr?


   Om du funderar på när det är bäst att besöka Inndyr, kan denna info om vädret vara till hjälp under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Inndyr brukar vara juli och augusti, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är januari och december, medan de torraste är juni och maj.


   Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

   • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 3°C under dagen och -4°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 6 millimeter under denna period.
   • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 15°C under dagen och -1°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 3 millimeter.
   • Medeltemperaturerna under juli till september är 16°C under dagen och 5°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 6 millimeter.
   • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 9°C under dagen och -3°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 6 millimeter.
   • Den genomsnittliga nederbörden under året i Inndyr är 21 millimeter.

   Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma