Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
10 apr. - 12 apr.
Nästa helg
17 apr. - 19 apr.

Iluka hotell

Iluka Motel 822 kr
Iluka Motel

Iluka Motel

47 Charles Street, Iluka, NSW
   
  2.5 av 5.0 Stjärnor

  Detta motell i ett shoppingområde ligger en kvarts promenad från Iluka Rotary International Park och Iluka Boat Harbour. Iluka Golf Club ligger 1,5 km härifrån.

  Clarence Head Caravan Park Hämta priser
  Clarence Head Caravan Park

  Clarence Head Caravan Park

  113 Charles Street, Iluka, NSW
    
   3.5 av 5.0 Stjärnor

   Denna camping i Iluka ligger tio minuters promenad från Iluka Boat Harbour och Iluka Rotary International Park. Iluka Golf Club ligger 2,2 km härifrån.

   Anchorage Holiday Park - Iluka Hämta priser
   Anchorage Holiday Park - Iluka

   Anchorage Holiday Park - Iluka

   Marandowie Drive, Iluka, NSW
     
    2.0 av 5.0 Stjärnor

    Denna camping i Iluka ligger 1,6 km från Iluka Golf Club och mindre än 5 km från Iluka Rotary International Park och Iluka Boat Harbour. Yamba marknad och Yamba Medical Center ligger också mindre än fyra mil härifrån.

    Pacific Hotel Yamba 184 kr
    Pacific Hotel Yamba

    Pacific Hotel Yamba

    18 Pilot St, Yamba, NSW
      
     3.5 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell med direkt tillgång till stranden i Yamba ligger nära Yamba Lighthouse och Yamba Beach. Turners Beach och Yamba Golfklubb ligger också tio minuter härifrån.

     Karta

     Topphotell och andra boendealternativ i Iluka


     Det är busenkelt att hitta boende i Iluka med MrJet, du kan söka efter hotell som erbjuder höghastighetsinternet, gratis flygtransfer eller pool till exempel. Använd gärna filtren för att begränsa hotellsökningen och få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom pentry på rummet eller luftkonditionering.


     Resenärerna brukar uppskatta detta hotell i Iluka och framför allt poolen:

     • Anchorage Holiday Park - Iluka

     Utforska Iluka


     I Iluka finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Iluka med omnejd:

     • Iluka Golf Club
     • Iluka Rotary International Park
     • Iluka Boat Harbour
     • Turners Beach
     • Wooli Park
     • Yamba Lighthouse
     • Yamba Beach

     När du förebereder din resa till Iluka kan du använda MrJet för att hitta ett bra flyg till flygplatsen i Grafton, NSW (GFN). Du kan bestämma antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som passar bra för dig.


     När passar det bäst att utforska Iluka?


     Om du försöker komma fram till när det är bäst att åka till Iluka, kan denna info om vädret vara till hjälp under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Iluka brukar vara januari och december, och de kallaste juli och augusti. De regnigaste månaderna är maj och december, medan de torraste är september och augusti.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 30°C under dagen och 16°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 9 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 26°C under dagen och 6°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 9 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 25°C under dagen och 5°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 6 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 29°C under dagen och 12°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 9 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Iluka är 33 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma